Dolar 32,5037
%0.05
Euro 34,8993
%-0.21
Altın 2.438,570
%0.1
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li vekilden kurultay çıkışı: Olağanüstü kurultayla gelenler...

CHP’li vekilden kurultay çıkışı: Olağanüstü kurultayla gelenler...

CHP’de genel başkan seçimli olağanüstü kurultay toplanması için hafta başında başlayan imza hareketinde dün akşam itibariyle sayı 517’ye ulaşırken, yerel seçim öncesi kurultayın partiye zaman kaybettireceği ve zarar vereceği uyarısında bulunan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko kısa bir açıklama yaptı. CHP’li vekilden kurultay çıkışı

  • Ege Postası
  • 19.07.2018 - 11:55

EGEPOSTASI-Kurultay tartışmalarının partisine zarar verdiğine inandığını kaydeden, yaşamı boyunca olağanüstü kurultayları desteklemediğini ve imza atmadığını belirten CHP İzmir Milletvekili Beko, olağanüstü kurultayların kurumları zayıflattığına defalarca şahit olduğu uyarısında bulundu.

HAYATIM BOYUNCA OLAĞANÜSTÜ KURULTAYLARI DESTEKLEMEDİM

Beko, “Yaklaşan yerel seçimler öncesinde yeni kırgınlıkların da oluşmasına sebep olacak şekilde kurultay tartışmaları içerisinde bulunmanın partimize zarar verdiğini düşünüyorum. 40 yıllık sendikacıyım; hayatım boyunca hiç olağanüstü kurultayları desteklemedim, imza atmadım. Sendikalarda da yapılan olağanüstü kurultaylar hep o sendikayı zayıflamıştı, bunu yaşadım ve gördüm” dedi.

OLAĞANÜSTÜ KURULTAYLA GELENLER KURULTAYLA GİDER

CHP’li Vekil Kani Beko, olağanüstü kurultayla gelenlerin olağanüstü kurultaylarla gittiğine de defaten şahit olduğunu vurgulayarak, yerel seçimlere odaklanılması gerektiğini söyledi ve açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Olağanüstü kurultayla gelenlerin, olağanüstü kurultayla gittiklerine defalarca tanık oldum. Dolayısıyla ben kurultay tartışmalarının içinde olmayı doğru bulmuyorum. Partimizin gündemi halkın gündeminden ayrı olamaz. Halkın çok ağır sorunları var. Hem bu sorunlara hem de yaklaşan yerel seçimlere odaklanmalıyız. Doğru ittifaklar ve ortak akılla belirlenecek adaylarla, yerel seçimlerden başarı ile çıkacağımıza inanıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.