Dolar 32,5981
%0.38
Euro 34,8120
%0.23
Altın 2.501,620
%0.69
Bist-100 9.478,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Soylu'dan parti içi FETÖ çıkışı

CHP'li Soylu'dan parti içi FETÖ çıkışı

AK Parti Çiğli Kurucu İlçe Başkanı Sıddık Soysal'ın FETÖ'nün referansıyla parti içinde çeşitli görevlere gelmiş isimlerin partiden temizlenmesine yönelik çağrıda bulunmasının ardından bir benzer çıkışta CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu'dan geldi. CHP'li Soylu'dan parti içi FETÖ mesajı

  • Ege Postası
  • 27.07.2016 - 11:44

EGE POSTASI - 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ)yönelik operasyonlar sürüyor. 

AK Parti Çiğli Kurucu İlçe Başkanı Sıddık Soysal'ın FETÖ'nün referansıyla parti içinde çeşitli görevlere gelmiş isimlerin partiden temizlenmesine yönelik çağrıda bulunmasının ardından bir benzer çağrı da CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu'dan geldi.

Soylu, sosyal medyadan yayınladığı mesajında parti içinde varsa FETÖ'yle bağlantılı isimlerin, bu doğrultuda gereğinin yapılması çağrısında bulundu. Soylu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP-MHP'nin çatı adayı olarak seçimlere giren Ekmelettin İhsanoğlu'na oy vermediğini, sanatçı Fatih Ürek'e oy verdiğini de açıkladı. Soylu, oy pusulasını paylaştı. 

 

Soylu şu ifadeleri kullandı;

"Darbeyi Amerika'nın kuklası FETÖ ve işbirlikçileri kaybetti ancak devletin ve partilerin tüm kurumlarını saran bu hainler veya uzantıları partimizde varsa lütfen gereği yapılsın. İlk defa açıklıyorum. Zamanında bu yapının desteklediği Kahireli Ekmelettin'e oy vemek yerine daha delikanlı olduğuna inandığım Fatih Ürek'e oy verdiğim içinde ayrıca çok mutluyum" 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.