Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Sındır, Sertel ve Bayır'ın test sonucu da belli oldu

CHP'li Sındır, Sertel ve Bayır'ın test sonucu da belli oldu

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Balkan Buluşması sonrası yaptırdığı Covid-19 test sonucunu açıkladı. Öte yandan Tacettin Bayrı da kendisi ve Atila Sertel'in test sonucunun da negatif çıktığını duyurdu. Geceye katılan İzmir milletvekillerinden bir tek Kani Beko test sonucu açıklamadı.

  • Ege Postası
  • 15.09.2020 - 13:58

EGEPOSTASI - CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın katıldıktan sonra Covid-19 pozitif olduğunu açıkladığı Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki Balkan Buluşması sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç  Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’ın ardından Kamil Okyay Sındır’ın da testi negatif çıktı. Geceye katılan pek çok ismin de test yaptırdığı ve önümüzdeki günlerde sonuçların açıklanamaya devam edeceği öğrenildi.

Bir hafta kendini izole ettiğini belirterek sonucu açıklayan CHP’li Sındır sosyal medya hesabından şunları söyledi:

7 Eylül akşamındaki Balkan Buluşması sonrası evimde 1 hafta izole bekleyerek dün tedbiren yaptırmış olduğum Koronavirüs PCR testinin sonucu NEGATİF çıkmıştır.

- Maskemizi mutlaka takalım,

- Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka uyalım,

Kovid-19 savaşını biz kazanacağız...


BAYIR VE SERTEL DE NEGATİF
Öte yadan CHP'li Bayır sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Koronavirüse yakalanan Parti Sözcümüz Sayın Faik Öztrak'ın da katılımıyla, Balkan Masası etkinliğinde bir araya gelmiş ve 2 gün sonra Sayın Faik Öztrak'ın test sonucunun pozitif çıktığı açıklanmıştı. Bunun üzerine dün, İzmir Milletvekili arkadaşlarımla, Medifema hastanesinde yaptırdığımız Covid testinin sonuçları açıklandı. Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel ve benim test sonuçlarım negatif çıkmıştır. Sosyal mesafe kurallarına uymaya, maske takmaya ve her zamankinden biraz daha fazla dikkatli olmaya ve devam edelim."


SUAT NEZİR POZİTİF ÇIKTI
Son yapılan yerel seçimler öncesi Buca Belediye Başkan Adayı ilan edilen sonrasında PM’den ismi ise geri çekilen Suat Nezir koronavirüse yakalandığını duyurdu. Yemekte Öztrak ve partililerle aynı masada ve toplu fotoğraflarda maskesiz yer alan Nezir, sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle: 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.