Dolar 32,6006
%0.27
Euro 34,7744
%0.32
Altın 2.413,640
%-0.79
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Sındır'dan Soyer'i eleştiren AK Partililere sert ifadeler: Hadleri olamaz!

CHP'li Sındır'dan Soyer'i eleştiren AK Partililere sert ifadeler: Hadleri olamaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin son oturumunda AK Parti grubunun salonu terk etmesi sonrası başlayan AK Parti eleştirilerine CHP'den yanıt geldi. CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, "Tek adam ve parti devleti rejimiyle yasama ve yargı organlarını yürütmenin vesayetine sokanların, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in demokratik ve katılımcı yönetim anlayışına söz söylemeye,bırakın haklarını, hadleri de olamaz." dedi.

  • Ege Postası
  • 15.08.2020 - 16:28

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısının son oturumunda Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve AK Partili meclis üyeleri arasında yaşanan tartışma Twitter'a taşındı. AK Partililer ülke gündemine oturan #DemokrasiDüşmanıSoyer etiketi altında paylaşımlar yaparak Soyer'i sert sözlerle eleştirirken, CHP'den de karşı atak geldi.

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, sosyal medyadan medyadan yaptığı açıklamayla AK Partililere sert yanıt verdi.

Sındır açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

"HADLERİ OLAMAZ"

"Tek adam ve parti devleti rejimiyle yasama ve yargı organlarını yürütmenin vesayetine sokanların, milli meseleleri dahi muhalefet ile, bırakın görüş istemeyi, paylaşmayı bile aklına getirmeyen, hukuku ve yasaları yok sayan baskıcı ve çoğunluk diktatörlüğünün temsilcisi AKP’nin, Milletvekilleri ve yöneticilerinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in demokratik ve katılımcı yönetim anlayışına söz söylemeye,bırakın haklarını, hadleri de olamaz. Onlara hadlerini yüce milletimiz mutlak surette bildirecektir. Hiç kuşkuları olmasın."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.