Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li sahil belediyelerinden İstanbullulara afişli 23 Haziran uyarısı

CHP’li sahil belediyelerinden İstanbullulara afişli 23 Haziran uyarısı

Çeşme Belediyesi sosyal medyada, İstanbullulara yönelik yayınladığı afişli mesajla, "Fırtına nedeniyle 23 Haziran'da Çeşme'de denize girmek, hatta ilçemize gelmek tehlikeli ve yasaktır" dedi. Seferihisar Belediyesi de 23 Haziran günü plajlarının bakım nedeniyle kapalı olacağını duyurdu. Benzer bir duyuru da Muğla’nın tatil cenneti Datça’dan geldi. İlçeler bir bir duyuru yapıyor

  • Ege Postası
  • 07.05.2019 - 16:18

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilmesi ve yenilenmesi kararının yankıları sürüyor.  Yenilenecek seçimin tarihinin 23 Haziran olarak belirlenmesi tatil planı olanlar için bir süre şok yaşatsa da birçok turizm ve havayolu şirketi 23 Haziran olarak alınan bilet ve rezervasyonlara değiştirme imkanı tanıdı.

Okulların tatil olması ve yaz mevsimden dolayı bir çok aile tercihlerini Ege ve Akdeniz sahilleri olarak belirlerken, sahil belediyeleri ardı ardına İstanbullulara  "gelmeyin" uyarısında bulunmaya başladı.

ÇEŞME: İLÇEMİZE GELMEK TEHLİKELİ VE YASAKTIR

Çeşme Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belediyesi seçimlerinin iptal edilmesi ve 23 Haziran tarihinde seçimi yenileme kararı üzerine, sosyal medyada yayınladığı afiş ile İstanbullulara seçim günü Çeşme'ye gelmeme uyarısında bulundu. 

Çeşme Belediyesi'nin sosyal medya sayfalarında, Belediye Başkanı Ekrem Oran imzasıyla yayınlanan afişli mesajda; "Uyarı! İstanbul'dan gelen bir fırtına nedeniyle, sahillerimizden, 23 Haziran günü denize girmek, hatta ilçemize gelmek tehlikeli ve yasaktır" denildi. 

SEFERİHİSAR BELEDİYESİ DE DUYURDU

Çeşme Belediyesinden sonra Seferihisar Belediyesi de 23 Haziran ile ilgili duyuru yaptı.

Seferihisar Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "23 Haziran'da Marmara Bölgesi'nden başlayan dip dalganın Seferihisar sahillerinde de hissedilmesi bekleniyor. Plajlarımızın 23 Haziran'da bakıma alınacağını önemle hatırlatır, İstanbullu yurttaşlarımıza bahar günler dileriz" denildi.

FOÇA BİR YERE KAÇMIYOR!

Bir duyuru da Foça Belediyesi'nden, Belediye Başkanı Fatih Gürbüz sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "23 Haziranda oyunu kullan gel Foça bir yere kaçmıyor..." dedi.

Çiğli Belediyesi: Göç mevsimi olmamasına rağmen 23 Haziran 2019’da 1 günlüğüne İstanbul’a göç ediyoruz. İstanbullu misafirlerimiz Çiğli kuş cennetine gelmesinler.

Bodrum Belediyesi: Bodrum’a kar yağacak.
Değerli İstanbullular aldığımız bilgilere göre 23 Haziran günü Bodrum’da şiddetli kar yağışı beklendiğinden, tüm sahillerimiz kapalıdır. Aynı gün İstanbul’da doğacak güneşin keyfini çıkarmanızı tavsiye ederiz.
Ama 24 Haziran’dan itibaren bekleriz. Çünkü #herşeyçokgüzelolacak

DATÇA DA ‘GELMEYİN’ DEDİ

Benzer bir duyuru da Muğla’nın tatil cenneti Datça’dan geldi. Datça Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “23 Haziran’da bütün plajlarımız kapalı, Ama 24 Haziran’da herkesi bekleriz :) “ifadelerine yer verildi.

Kuşadası Belediyesi: 23 Haziran’da İstanbullulara kapalıyız.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel: Hedef 23 Haziran, hedef İstanbul!

Marmaris Belediyesi: Sevgili İstanbullular 23 Haziran’da karadelik Marmaris’teki tüm İstanbulluları yutacak. Siz siz olun sakın gelmeyin. Tehlike 24 Haziran’da geçecek.
Her şey çok güzel olacak.

Bozcaada Forum: 23 Haziran’da Bozcaada sahillerinde köpekbalığı saldırı beklenmektedir. İstanbul’da oyunuzu kullanın köpekbalıklarına yem olmayın.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.