Dolar 32,4360
%-0.16
Euro 34,7801
%-0.55
Altın 2.450,080
%0.57
Bist-100 9.934,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Polat'a fezleke: 'Rektör Hanım çok üzülmüş, çok alınmış'

CHP'li Polat'a fezleke: 'Rektör Hanım çok üzülmüş, çok alınmış'

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın dokunulmazlığının kaldırılması yönünde fezleke düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 30.06.2020 - 16:22

EGEPOSTASI - Muhalefet partilerinin milletvekilleri hakkında fezleke düzenleme süreci devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 13 milletvekili için dokunulmazlıklarının kaldırılması için hazırlanan fezlekeler sonrası, bugün de 5 vekil için fezleke hazırlandı ve TBMM'ye gönderildi. 

Meclis Başkanlığına gelen dokunulmazlık fezlekeleri içinde CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat da var. Polat hakkında hazırlanan fezlekenin nedeniyse AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir eski Milletvekili Nükhet Hotar'a yaptığı eleştirileri suç duyurusu yapan savcılığın TBMM'den yargılama izni istemesi.

Egepostası'na dokunulmazlığının kaldırılması istenen fezleke hakkında bilgi veren CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, "Bir yıl önce Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin taşınmasıyla ilgili bir tepki ortaya koymuştuk. 'Burayı ranta mı açıyorsunuz, Kime peşkeş çekeceknisiz'' diye sormuştuştuk. Bir de kayyum rektör diye hitap etmiştik. Kayyumluğu, peşkeşi ve rant açma tabirlerini hakeret saymış sayın rektör, onun da bu kadar incindiğini düşünen savcı arkadaşımız hakkımızda fezleke düzenletmiş. Rektör hanım çok üzülmüş, çok alınmış" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.