Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Özkan ve AK Partili Hamza Dağ arasında 'Twitter' polemiği

CHP'li Özkan ve AK Partili Hamza Dağ arasında 'Twitter' polemiği

Twitter'ın Türkiye'deki 7 binden fazla hesabı kapatmasının yankıları sürüyor. Twitter'dan yapılan açıklamada, söz konusu hesaplardan propaganda ve yanlış bilgi paylaşımı yapıldığı ve hükümet karşıtı kesimlere saldırı amaçlı kullanıldığı iddiaları gündemden düşmezken, AK Parti ve CHP iddialar üzerinden karşı karşıya geldi. CHP'li Tuncay Özkan'ın "Hakikat kampanyası düzenleyenlerin maskesi düştü!" açıklamasına, AK Partili Hamza Dağ," Belediyeleri rant kapısı haline getiren, gizli bir troll organizasyonu ile itibar suikasti yapan Tuncay Özkan, hala başkalarını hedef almak komik olmuyor mu'" sözleriyle karşılık verdi.

  • Ege Postası
  • 13.06.2020 - 13:30

EGEPOSTASI-Twitter'ın Türkiye'de bazı hesapları kapatma kararına ve kapattığı hesaplarla ilgili ortaya atılan iddialar CHP ve AK Parti cephesini karşı karşıya getirdi.

Twitter'dan yapılan açıklamada, Türkiye'den 7 bin 340 hesabın kapatıldığı ve bunların AK Parti gençlik yapılanmasıyla bağlantılı olduğu ileri sürülürken, söz konusu hesapların şirketin bilgi manipülasyonunu engelleme politikalarını ihlal ettiği gerekçesiyle kapatılmasına karar verildiği açıklanmıştı.

Twitter'ın hesapları kapatma kararı ve ortaya atılan iddialar kamuoyunda da tartışılırken, CHP ve AK Parti cephesinden karşılık sert açıklamalar yapıldı.

MASKELERİ DÜŞTÜ!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Hakikat kampanyası düzenleyenlerin maskesi düştü! AKP, sosyal medyayı sabote etmek için 6 bin tetikçi trol işe alıp 37 milyon tweet attırmış. Troller gündemi manipüle edip muhalifleri susturmak için kullanılmış. Bu ise buzdağının görünen yüzü! Ele başlarının açığa çıkmamış hali." açıklamasında bulurken, Tuncay'a yanıt  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan geldi.

DAĞ: KOMİK OLMUYOR MU'

AK Partili Dağ sosyal medayadan CHP'li Özkan'ı hedef alırken, şu ifadeleri kullandı:

"Bir taraftan Anka Haber Ajansı ve Güneşim TV gibi yapılanmalarla belediyeleri rant kapısı haline getiren, diğer taraftan “CHPnet” adı altında gizli bir troll organizasyonu ile itibar suikasti yapan Tuncay Özkan, hala başkalarını hedef almak komik olmuyor mu'"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.