Dolar 32,5356
%-0.01
Euro 34,9154
%0.25
Altın 2.426,680
%0.14
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li o isimden Gümrükçü’ye yardım tepkisi! Erdoğan'ın adının kolilere yazılmasını eleştirmiştik hata etmişiz...

CHP’li o isimden Gümrükçü’ye yardım tepkisi! Erdoğan'ın adının kolilere yazılmasını eleştirmiştik hata etmişiz...

Çiğli Belediyesi’nin dağıttığı yardım kolilerine “Utku Gümrükçü” yazılmasına CHP’li Erkan Akar’dan tepki geldi. Akar, “Geçen haftalarda Türkiye Cumhuriyeti yazısı yerine Cumhurbaşkanlığı forsunu ve de AKP genel başkanı R.T. Erdoğan'ın adının kolilere yazılmasını bazı platformlarda eleştirmiştik. Durum gösteriyor ki hata etmişiz, vay halimize...” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.04.2020 - 00:01

EGEPOSTASI- Türkiye, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye destek amacıyla İspanya ve İtalya'ya tıbbi yardım malzemesi gönderdi. Yardımların Cumhurbaşkanlığı forsuyla gönderilmesine CHP’den sert tepki gelmişti.  CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı “Hediyedir” yazısına “Emine Hanım’ın bileziklerini bozdurup mu aldınız bunları'” diyerek tepki göstermişti. CHP’nin bu eleştirisinin ardından gözler CHP’li Belediyelerin yaptığı yardımlara çevrildi.

HATA ETMİŞİZ, VAY HALİMİZE...”

Çiğli’de belediyenin dağıttığı yardım kolilerine “Utku Gümrükçü” yazılmasına CHP’den tepki geldi. CHP’li Erkan Akar “Geçen haftalarda Türkiye Cumhuriyeti yazısı yerine Cumhurbaşkanlığı forsunu ve de AKP genel başkanı R.T. Erdoğan'ın adının kolilere yazılmasını bazı platformlarda eleştirmiştik. Durum gösteriyor ki hata etmişiz, vay halimize...” dedi.

Akar’ın yaptığı eleştiriye sosyal medyada destek geldi.

İŞTE O PAYLAŞIMAR

Ayhan Akın; “Birlikten güç doğar.. Kamil Okyay Sındır çok tepki göstermiş Büyükşehir Belediyesi'nin kolilerinin daha anlamlı olduğunu söylemiş yanlışı hep birlikte değiştirelim. İşten çıkarılan emekçilerimize de sahip çıkalım onlar bizim çocuklarımız bizim gençleri…”

Hace Bektaş; “Sadece yardım malzemelerinde değil tüm araç gereç belediye ekipmanları bildirimlerde sadece Çiğli Belediyesi ve logosu olmalı. Belediye başkanının adı ve her şeyin önüne geçen resmi sedece ve sadece kendi reklamını yapmaktan öteye gitmiyor. Ben diyor, Çiğli Belediyesi Çiğli halkı değil ben. Ülkenin en büyük sıkıntısı Benlik...”

Hace Bektaş,  “Aynen katılıyorum. Sadece yardım malzemelerinde değil, Araçlarda, panolarda, afişlerde ve bildirimlerde sadece çiğli belediyesi ve logosu yeterlidir. Kocamam kocaman resimler kocaman başkanın adı soyadı, küçücük simge ile logo ve çiğli belediyesi. Oldu olacak Utku Gümrükçü belediyesi yazın, ya da Utku Gümrükçü yardımıdır yazın. Nedir bu Benlik hırsı. Oysaki sen sadece bir figürsün esas olan parti ve çiğli”

Ali Fırat: “Canlar biz belediyelerimizle gurur duyuyoruz eğer halka bir şey veya katkı yapıyorsa bunu kişi ismi değil de il veya ilçe ismi olmalı o zaman bizi hitap eder”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.