Dolar 32,5152
%-0.1
Euro 34,8284
%-0.11
Altın 2.425,970
%-0.17
Bist-100 9.700,00
%0.57

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Koç’tan AK Partili Çiftçioğlu’na stat çağrısı!

CHP’li Koç’tan AK Partili Çiftçioğlu’na stat çağrısı!

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, kendisinden faksla randevu talebinde bulunan AK Partili İsmail Çiftçioğlu’nu Salı günü ağırlayacağını açıkladı. Kendisine ‘Cemil Tugay’ dosyasıyla gelecek olan AK Partili Çiftçioğlu’na seslenen CHP’li Koç, Karşıyaka Stadı için başlattıkları imza kampanyası için "Çiftçioğlu'na açık çağrımdır gel bir imza da sen at" dedi. CHP’li Koç’tan AK Partili Çiftçioğlu’na stat çağrısı

  • Ege Postası
  • 30.01.2020 - 11:32

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç mazbatasını aldıktan sonra yönetim kuruluyla birlikte yol haritasını belirledi.  Arsası Karşıyaka Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilen Karşıyaka Stadı projesi için kararlı bir duruş sergilemek isteyen CHP’li Koç ve yönetimi ilk iş olarak stat için imza kampanyası başlattı.

Çarşı girişinde kurulan ‘Karşıyakalı stadını istiyor’ standında imza kampanyası büyük ilgi gördü ve ilk iki günde binlerce imza toplandı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Karşıyaka Belediye Başkanı CHP’li Cemil Tugay’ın da dün stat için imza atması sonrası gözler AK Parti cephesine çevrildi.

Yıkılan eski Karşıyaka Stadı’nın yerine yenisinin yapılması için artık hiçbir engel ve bahane kalmadığını belirten CHP’li Koç, “Artık stat arazisiyle ilgili hiçbir sıkıntı kalmadı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na arsa devri yapıldı. Stadımızın bir an önce yapımına başlanmasını istiyoruz. Çarşı girişine standımızı kurduk Deniz Başkanımız ve Cemil Başkanımız da imza attılar. Biz hükümetten artık gereken hassasiyet ve samimiyeti göstermesini istiyoruz. İsmail Bey ve heyetini Salı günü ağırlayacağım. Buradan kendisine açık çağrımdır. Gel bir imza da sen at” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.