Dolar 32,5769
%0.28
Euro 34,9937
%0.06
Altın 2.461,380
%1.03
Bist-100 9.894,00
%1.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Kılıç'tan kim delege olsun önerileri!

CHP'li Kılıç'tan kim delege olsun önerileri!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'tan kongreler öncesi parti içindeki yarış kimlerin delege olarak görmek istediğini açıkladı. Kılıç'a göre gençler, kadınlar ve 'ak saçlılar' delege olmalı CHP'li Kılıç'tan kongre öncesi eleştiri ve mesaj seli

  • Ege Postası
  • 03.11.2019 - 16:38
EGEPOSTASI - 31 Mart yerel seçimleri öncesi MYK'daki İzmir adaylarının belirlenme sürecinde yönetimle ters düşerek görevinden istifa eden CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'tan kongreler öncesi 'kim delege olsun' mesajı geldi. 

CHP'li Sevda Erdan Kılıç'ın sosyal medya hesabından yaptığı eleştiri ve 'Kim delege olsun' önerileri şöyle:
 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi, Türkiye’de demokrasinin işlemesinin teminatı olan partimizde kongre süreci ve delege seçimleri başladı. Bu seçimlerin partimizin kuruluş esaslarına uygun, Cumhuriyet Halk Partisinin teminatı olduğu demokratik bir ortamda geçmesi tüm temennimizdir. 31 Mart yerel seçimlerinde yakaladığımız başarıyı genel seçimlere yayacak kadroların oluşturulacağı bu dönemde kişisel çıkarlar için değil partimizin ve ülkemizin geleceği için çalışmalar yapılmalıdır. Bu çalışmalar için benimde naçizane bir kaç fikrim var.

1- Keşke şu an gözlemlediğimiz kapı kapı giderek üye arama ve ikna çalışmalarını Yerel ve Genel seçimlerde de girilmedik mahalle, girilmedik hane kalmayacak şekilde seçmenlere ulaşarak yapıldığını görebilseydik.

2- Kimin delege olacağı konusunda ise,

A- Evde yaşlısını, hastasını, çocuğunu bırakıp ayakları patlarcasına kapı kapı dolaşan kadınlarımız olsun.

B- İşe girmek için değil ülkenin geleceğini düşünen, fikir üreten, aydın gençlerimiz olsun. Hani o sadece bayrak asılacağı zaman, yaz kış demeden ihtiyaç duyduğunuz gençler!

C- Derdi parti yönetimlerini dizayn etmek olmayan şeffaf, çalışkan, liyakatlı yönetimler oluşsun diye iktidar yüzü görmediği halde hala umudunu yitirmemiş, ilk günkü gibi çalışan ak saçlılarımız olsun.

Yaklaşan kongre sürecinde ve delege seçimlerinde aday olan parti emekçisi dostlarıma gönül dolusu selam olsun. Partimize yakışır bir kongre süreci geçirmek dileğiyle.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.