Dolar 32,5437
%0.18
Euro 34,9387
%-0.09
Altın 2.436,010
%-0.01
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li kadınlar, başkanlarını seçiyor

CHP'li kadınlar, başkanlarını seçiyor

CHP İzmir’de ana kademe kongreleri sona ererken partinin kalbi kadın kollarında ise ilçe başkanlığı seçimleri devam ediyor. İlçe başkanlığı seçimlerinde yolu yarıladıklarını ifade eden Başkan Nurşen Balcı “Dikkatle seçimlerimizi yapıyoruz. Bize gelen resmi bir itiraz yok. Ama gelen her itirazı titizlikle değerlendireceğiz” dedi. Nerede kim kazandı'

  • Ege Postası
  • 18.12.2017 - 13:23

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, partinin sokaklardaki yüzü kadınların ilçelerde başkanlarını seçmek için sandık başına gittiğini söyledi. İlçelrede başlayan seçimleri il yöneticilerinin dikkale takip ettiğini vurgulayan Balcı sorun çıkmadan tüm seçimleri tamamlamak ve adaletli bir şekilde yönetime devam etmek istediklerini vurguladı. İlçe kadın kolları saçimlerini yakından takip ettiklerini belirten Balcı 10 Ocak’a kadar sürecin tamamlanması gerektiğini de belirterek “Pek çok ilçemizde seçim yapıldı. Önümüzdeki pazar da yapılınca büyük oranda tamamlanmış olacak. Az sayıda ilçemiz kalacak. Aralıklı tarihlerde yapılması takip etmemiz açısında da kolaylık sağladı. Biz katılamazsak da yöneticilerimiz orada. Şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı” dedi.

“İTİRAZLARI DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Konak’ta yapılan ilçe kadın kolları seçimiyle ilgili kendisine sözlü şikayetlerin ulaştığını ancak seçim esnasında durumun kontrol altına alındığı bilgisinin verildiğini söyleyen Balcı “Konak ile ilgili gelen şikayetleri inceleyeceğiz. Problem olmadığını düşünüyorum. Kadınların yükü zaten ağır zor bir görev. Emek harcayacaklar. Bir itiraz olursa da yönetim olarak değerlendireceğiz. Şimdiye kadar bir itiraz gelmedi. Gelenleri değerlendireceğiz” diye konuştu.

Kongrelerini tamamlayan ilçeler ise şöyle:

Bayraklı Zeliha Avar güven tazeledi seçildi. Çeşme’de Günseli Saatli görevi bıraktı, Şeniz İridere seçildi. Karaburun’da Mevcut Başkan Sibel Güldiken ana kademe yönetime geçti. Yerine Sevinç Yapıcı seçildi. Karşıyaka'da Birgül Çağrı ilçede yönetime girdi, Fatoş Erol yeni başkan oldu. Konak’ta Nurten Serhatbeyli güven tazeledi. Menderes’te Fatma Pala yönetime girdi yerine Hacer Rüzgar başkan seçildi. Menemen’de mevcut başkan Berna Eğinç ve Narlıdere’de Fikriye Aslan ve Güzelbahçe’de Menekşe Işın güven tazeledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.