Dolar 32,4788
%-0.19
Euro 34,9214
%0.27
Altın 2.431,950
%0.36
Bist-100 9.792,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li kadınlar Baskan Sengel'e desteğe gidiyor

CHP'li kadınlar Baskan Sengel'e desteğe gidiyor

CHP Kadın İl Kolları Başkanı Nurşen Balcı, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e yapılan çirkin saldıryı kınadı ve geçmiş olsun dileklerine sundu. CHP'li kadınlar en yakın tarihte gövde gösterisi yaparak Başkan Sengel'e geçmiş olsun ve destek ziyaretinde bulunacak Nurşen Balcı ve Fatma Köse'den çirkin saldırıya sert tepki

  • Ege Postası
  • 30.10.2019 - 12:56

EGEPOSTASI - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Şirince mahallesindeki etkinliğe katılan Efes Selçuk’un ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, eski Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve yakın çevresi tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğramasına CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı'dan sert tepki geldi. 

Balcı Egepostası'na yaptığı açıklamada; "Her şeyden önce bir kadına bu şekilde davranılmasını şiddetle kınıyoruz. Bir de bu tavrın kendi partilimizden gelmesi son derece çirkin. Kadınlara bu şekilde davranılması bizi çok üzüyor. Başkanımızın her zaman arkasındayız. Kadın kolları yönetimi olarak kendisine geçmiş olsun ziyareti de gerçekleştireceğiz. CHP kadın kolları adına kendisine geçmiş olsun diyorum ve bu olayı kınıyorum” dedi.



Öte yandan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse de sosyal medyadan saldırıyı kınadı ve şu mesajı yayınladı:

Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısındayız! Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında saldırıya uğrayan Selçuk Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel'e yapılan saldırıyı kınıyor geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.