Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li İnal: Engelsiz yaşam mümkün

CHP'li İnal: Engelsiz yaşam mümkün

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte toplumun tüm kesimlerine ulaşma noktasında çalışmalarına hız veren CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Ethem İnal, Çağdaş Özürlüler Yaşam Derneğini ve Bornova Barış Gücü Spor Kulübü'nü ziyaret etti. İnal, “Hayatı güzelleştirmek, kolaylaştırmak; engelli yurttaşlarımız için hayatı daha kolay ve yaşanılabilir kılmak hepimizin ortak görevidir” dedi. CHP aday adayı İnal'dan ziyaretler

  • Ege Postası
  • 08.01.2019 - 10:58

Engelli yurttaşların toplumsal yaşamda var olabilmelerinin önemine değinen İnal, “bir toplumda fırsat eşitliğinden, ayrımcılığın olmadığından bahsedilebilesi için orada topluma verilen hizmetlerin engelli yurttaşlarda eşit ve erişilebilir bir şekilde sunulup sunulmadığına bakılmalı. Biz engelsiz bir yaşamın mümkün olduğunu düşleyerek çıktık yola. Çünkü en büyük engelin engellenmek olduğunu biliyoruz. Dezavantajlı yurttaşlarımızın yaşamları için atacağımız her adımda sorumluluk almaktan, elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Engelli yurttaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak her türlü proje ve çalışmada en büyük rehberimiz onlar olacak” dedi.

“BİR GÜN ENGELLİ OLABİLECEĞİMİZİ UNUTMAMALIYIZ”

Gerçek engelin zihniyette olduğunu ifade ederek sözlerine devam eden İnal, “Bornova’mızda yaşayan her bir bireyin toplumun organik birer parçası olmalarını sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Engelli yurttaşlarımız için istihdam olanakları yaratacağız. Yurttaşları özgür ve üretken olan kentler daha güçlüdür ve sevginin olduğu yerde engel olmaz. Bir gün engelli olabileceğimizi unutmamalıyız. Engelsiz bir dünya yaratmak bizim elimizde. Hayatı güzelleştirmek, kolaylaştırmak bizim elimizde. Engelli yurttaşlarımız için hayatı daha kolay ve yaşanılabilir kılmak bizim elimizde ve bu sorumluluk hepimizin ortak görevidir” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.