Dolar 32,5382
%-0.03
Euro 34,8687
%0.01
Altın 2.426,340
%-0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Gruşçu'dan Mithat Umutoğulları'na Kırılmaz Kalem ödülü

CHP'li Gruşçu'dan Mithat Umutoğulları'na Kırılmaz Kalem ödülü

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve yönetim kurulu TV35 Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğullarını ziyaret ederek ‘Kırılmaz Kalem’ plaketi verdi.

  • Ege Postası
  • 15.09.2020 - 15:46

EGEPOSTASI  - CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın Kırılmaz Kalem ziyaretlerinin ilk durağı TV35 ve Egepostası oldu. Başkan Çağrı Gruşçu “ Kırılmaz Kaleminizle verdiğiniz onurlu mücadeleniz ve bugüne kadar demokrasinin, adaletin, özgürlüğün ve barışın yanında durarak bizlerle beraber bu mücadelede olduğunuz için katkılarınıza için çok teşekkür ederiz” diyerek  TV35 Yönetim Kurulu Başkanı Mithan Umutoğulları’na ‘Kırılmaz Kalem Plaketi’ni taktim etti.

‘KALEMİNİZİN ASLA KIRILMAYACAĞINI BİLİYORUZ’
Kısa bir açıklama yapan CHP’li Gruşçu “Türk basınının içinde bulunduğu koşullara baktığımız zaman, basın özgürlüğü konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşadığının görüyoruz. Dünya basın özgürlüğü sıralamasında 182 ülke arasında 154. Sıradayız. Vahim bir durum var. Sadece bu değil tabi ki; adalet ve özgürlük açısından ve barış ortamının tesis edilmesi açısından da büyük sıkıntılar içerisindeyiz. Bugün baktığınız zaman ne yazık ki tutuklu gazetecilerimiz, aydın insanlarımız cezaevlerinde günlerini geçirmek zorunda kalıyor. Sizler eylemlerde alanlarda, yerlerde sürünüp joplarla muhatap olmak zorunda kalıyorsunuz. İşte böylesi bir ortamda bizim adalete ve demokrasiye daha çok ihtiyacımız olduğunu görüyoruz. Basın özgürlüğü konusunda da biz siyaset kurumu olarak elimizden ne geliyorsa mücadeleyi hep beraber vermekten yanayız. Biz bu ziyaretlere Kırılmaz Kalem ziyaretleri dedik. Çünkü kaleminizin asla kırılmayacağını biliyoruz.  Doğrula yazmayı halkın haber alma noktasında yazma mücadelenizde her zaman yanında olacağız. Cumhuriyet’i demokrasiyle taçlandıracağımız iktidarı beraber hazırlayabileceğimizi düşünüyoruz. Ayrıca sizlere partimizin mücadelesinde verdiğiniz katkı nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ödül sonrası konuşan TV35 Yönetim Kurulu Başkanı  Mithat Umutoğulları “ 20 yıllık meslek hayatımda CHP’nin basına karşı olan tavrını hep taktir etmişimdir. Nazik ziyaretiniz ve plaketiniz için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.