Dolar 32,3731
%0.17
Euro 35,0661
%0
Altın 2.326,230
%0.25
Bist-100 9,10
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençlerden örnek davranış

CHP'li gençlerden örnek davranış

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karşıyaka Gençlik Örgütü, 4 Ekim hayvanları koruma gününde " Sihirli Eller" kadın girişimci atölyesinin yaptığı bağış etkinliğine katılarak destek vermişti. Elde edilen bağış sayesinde alınan mamalarla bugün, Buca Orman Gönüllülerinin de katılımıyla ormanda yaşayan sahipsiz canları beslediler. Etkinlikte söz alan Buca Orman Gönüllüleri ‘Biz onlar için mücadele ediyoruz. sizlerin de desteğini bekliyoruz. Çünkü onlar biz farkındaysak hayattalar’ diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 14.10.2019 - 13:19

CHP Karşıyaka Gençlik Örgütü, 4 Ekim hayvanları koruma gününde " Sihirli Eller" kadın girişimci atölyesinin yaptığı bağış etkinliğine katılarak destek vermişti. Elde edilen bağış sayesinde  alınan mamalar ve gençlik örgütünün bağışları ile  bir hafta sonra, ormanda yaşayan sahipsiz canları beslediler. Buca orman besleme gönüllülerinin de desteği ile ellerindeki kuru mamaları, Buca, Torbalı ve Bornova sınırlarını içine bulunduran geniş ağda, 20 noktaya kuru mama ve su bıraktılar. bunların yanı sıra gönüllülerin kendi elleriyle  yaptıkları  paparalar da aynı noktalarda dağıtıldı. Ormanda sahipsiz bırakılan dostları sevgiyle, şefkatle ve elleriyle besleyerek etkinlikte keyifli anlar yaşadılar. Mama dağıtan aracı gören küçük can dostlarının heyecanı ve mutluluğu, gönüllülere duygu dolu anlar yaşattı.

BUCA ORMAN BESLEME GÖNÜLLÜLERİ İŞ BAŞINDA

Buca orman gönüllüleri, Buca belediyesi tarafından tahsis edilen ambarda yaz aylarında akşamları, kış aylarında ise  günün erken saatlerinde ormanlık alanda yaşayan sahipsiz hayvanlar için çalışıyorlar. Burada papara, kuru mama ve suları kendi elleriyle hazırlayıp alana çıkıyorlar. Tamamen gönüllülük esasıyla bu işi yapan Buca Orman Gönüllüleri, 3 yıldır ormana bırakılan, terk edilen köpeklere ve kedilere yardım ediyorlar. Her salı, perşembe ve pazar günleri onları  beslemeye çıkıyorlar. Besleme sonrasında açıklama yapan Buca Orman Gönüllüleri tek beklentilerinin, etkinliklere insan gücü, mama desteği ve ilaç desteği verilmesi olduğunu belirtirken; buradaki hayvanların kısırlaştırılması gerektiğinin de altını çizdiler. ‘Burada üreyen dostlarımızın yavruları, orman şartlarında yaşamaya uygun değiller ve ne yazık ki yavruların cansız bedenlerini gördüğümüzde çok üzülüyoruz. Biz onlar için mücadele ediyoruz. sizlerin de desteğini bekliyoruz. Çünkü onlar biz FARKINDAYSAK HAYATTALAR! ‘’ diyerek açıklamayı sonlandırdılar.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.