Dolar 32,3926
%0.23
Euro 35,2776
%0.61
Altın 2.324,900
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençlerden iktidara sert eleştiri ve 1 Mayıs çağrısı

CHP'li gençlerden iktidara sert eleştiri ve 1 Mayıs çağrısı

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında 1, 2 ve 3 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi.Her yıl meydanlarda kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl salgın nedeniyle kutlanamayacak. Bu nedenle CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 1 Mayıs’ı sanal meydanda kutlayacak. CHP'li gençler Twitter'da #HaklıyızKazanacağız etiketiyle saat 13.00’te seslerini duyuracak. Öte yandan CHP'li gençler, "Haklıyız Kazanacağız" başlıklı yazılı açıklama yaparak AK Parti iktidarına, Kanal İstanbul ihalesi, İnfaz Yasası, İş Kanunu düzenlemesi ve gazeteci tutuklamaları üzerinden sert eleştiriler getirdi.

  • Ege Postası
  • 30.04.2020 - 13:51

EGEPOSTASI- İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında 1 Mayıs (Emek ve Dayanışma Günü) ile birlikte 2-3 Mayıs günleri sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Bu nedenler bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramı meydanlarda kutlanamayacak. Türkiye çapında sadece sembolik alanlarda kutlamalar yapılacak.

Öte yandan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 1 Mayıs’ı sosyal medya adresi Twitter'da kutlayacak. #HaklıyızKazanacağız etiketiyle yapılacak kutlama saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

CHP'li gençler vatandaşları barışın, emeğin ve dayanışmanın sesi olmaya çağırdı.

CHP'li gençler, yarın gerçekleştirilecek program öncesi "Haklıyız Kazanacağız" başlıklı yazılı açıklama yaparak, AK Parti iktidarına, Kanal İstanbul ihalesi, İnfaz Yasası, İş Kanunu düzenlemesi ve gazeteci tutuklamaları üzerinden sert eleştiriler getirdi.

CHP'li gençler, Covid-19 salgınında AK Parti iktidarının halkın sağlığı yerine yandaşın rantını seçtiğini iddia ederek şu açıklamayı yaptı;

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.