Dolar 32,4400
%-0.14
Euro 34,7496
%-0.64
Altın 2.439,490
%0.13
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençlerden 'Hayır'lı klip

CHP'li gençlerden 'Hayır'lı klip

CHP Konak İlçe Gençlik Kolları, referandum çalışmalarını seçim şarkısıyla desteklemek için stüdyoya girdi. "Hayırdır inşallah" şarkısına, ülke gündemine ve referandum atmosferine uygun söz yazan gençlerin hazırladığı klip çok sayıda beğeni aldı. Konak'ta partililer stüdyoya girdi

  • Ege Postası
  • 17.03.2017 - 13:10

CHP Konak İlçe Gençlik Kolları, referandum tarihinin açıklanmasının ardından kadınların öncülüğünde çalışmalarını yoğun tempoda sürdürürken, propagandalarına bir de klip ekledi.

Özellikle ünlü Hababam Sınıfı filminin sevilen müziklerinden de olan "Hayırdır İnşallah"ın melodisini kullanan CHP'li gençler, yoğun çalışma içine girip müziğe referandum sözleri yazdı. Çalışmalar tamamlanınca partili gençler stüdyoya girip şarkıyı seslendirdi. Bu şarkı kullanılarak, bir de klip hazırlandı. Klipte kadına şiddet, çocuk istismarının yanısıra iktidarın icraatları da görsel malzemeler kullanılarak eleştirildi.

"Hayırdır inşallah"ı Türkiye'de herkese, her kesime dokunabilmek için özellikle seçtiklerini belirten CHP'li gençler, "Yaptığımız şarkıda Ulu Önder Atatürk'ü unutmadık. Toplumsal sorunların da tamamına değindik. AKP hükümetinin yanlış politikalarını eleştirdik. Şarkı eşliğinde Hayır'ı anlatmaya çalıştık. Referanduma sunulan yeni Anayasa'nın getireceklerini anlatmaya çalıştık. Şarkımız birçok kesimin büyük takdirini ve beğenisini kazandı" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.