Dolar 32,4903
%-0.15
Euro 34,9212
%0.27
Altın 2.440,520
%0.72
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençler Seferihisar'da kampta... 'Artık daha kalabalığız'

CHP'li gençler Seferihisar'da kampta... 'Artık daha kalabalığız'

CHP Gençlik Kolları Emek, Gelecek ve Zafer Kampı Seferihisar Teos Ormancı Tesisleri’nde tüm hızıyla devam ediyor. Sabah sporu sonrası kahvaltı ile başlayan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz konuşmaları ile devam eden kampın ikinci gününde ilk eğitim konferansını ‘’31 Mart Seçimleri ve Gençliğin Pozisyonu’’ konusu ile Emre Yılmaz tarafından gerçekleştirildi.  CHP'li gençler Seferihisar'da kampta

  • Ege Postası
  • 31.07.2019 - 14:56

Seferihisar'daki CHP Gençlik Kolları Emek, Gelecek ve Zafer Kampı'nın ilk eğitim konferansının konuşmacısı, Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz,  23 Haziran İstanbul seçimlerinin başarısında gençliğin rolünden önemle söz etti.

’40 milyon insanın yaşadığı yerleşimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel seçimleri kazanarak iktidarın en iyi alternatifi olduğunu ortaya koyduğunu belirten Yılmaz, "Gelecek farklı bireyleri bir araya getirecek, ortak toplumsal bir bellek oluşturacak ve başka bir gelecek mümkün sloganını gerçekleştirmek için çalışacağız. Sokaklar güvenli olursa her yere güvenlik kamerası takmak zorunda kalınmaz. Temel mesele tüm sokakları güvenli hale getirmektir. Bu doğrultuda hep birlikte çalışacağız. Belki meclis ve parlamentolarda daha azız ancak başka bir gelecek hayalimiz için artık çok daha kalabalığız’’ dedi. 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de "Seçimlerde kazandığımız bu başarının mimarlarından Genel Başkanımıza, attığı doğru adımlar, kurulan ittifaklar ile seçmele oluşan gönül bağları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bundan sonra baharı daim kılmak birinci ödevimiz olacak. Bu ülkeyi yönetecek kadrolar sizler, Atatürkçülük sizlere emanettir” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da parti deneyimlerini anlatırken gençlik siyasetini, teknolojinin getirdiği küreselleşmenin, değiştirdiği ve dönüştürdüğü gelecek algısı ve siyasi mücadelelerden bahsetti.

Böylesi buluşmalar devam etmeli

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise böylesi buluşmaların devam etmesi gerektiğini belirterek, "Genç arkadaşlarımızın siyasete ilgi duyuyor olması çok güzel bir şey. Siyasetin içinde olmaları önemli bir şey. Cumhuriyet Halk Partili olmaları ise çok çok daha güzel bir şey. Daha fazla gencin CHP içinde bir araya gelmesini, örgütlenmesini, Cumhuriyetin temel değerlerine ve sosyal demokrasiye sahip çıkmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Gençler daha fazla sorumluluk almalı

Gençlerin siyasette daha etkili olması gerektiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Türkiye yüzde 30'un üzerinde genç bir nüfusa sahip. Artık gençlerin sorumluluk olma zamanı. Tarihi bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte gençlere gerçekten ihtiyacımız var.  Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı da çok genç. Onların bizlere kattığı ivmeyi gençlerimizle birlikte devam ettirmek istiyoruz." dedi.

Program CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu katılımı ve konuşması ile devam etti. 

KAFTANCIOĞLU'NA GENÇLERİN İLGİSİ YOĞUN OLDU

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ‘’İradeyi Savunmak: İstanbul Seçimi Nasıl Kazanıldı'‘‘konulu konferansına gençlerin ilgisi yoğun oldu.

Kaftancıoğlu’nun konuşmasını gerçekleştirmesinin ardından soru cevap şeklinde devam eden konferans katılımcılar adına verimli bir söyleşi havasında gerçekleşti.

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konuşmasında özellikle 23 Haziran İstanbul seçimleri ile yazılan başarı hikayesi içinde gençlerin yadsınamayacak etkisine vurgu yaptı. 

Kaftancıoğlu, "Ben size akıl veren, size yol gösteren, size direktif veren, öğreten bir il başkanı değil tam tersi sizden öğrenen, sizden aldıklarımı topluma yansıtan ve sizlerle birlikte mücadele eden il başkanı olmak istiyorum. İstanbul seçim döneminde dikkat ettiğimiz şeyler arasında ilk olarak kim olursa olsun kişiler üzerinden değil, ilkeler üzerinden hareket edeceğiz. Mümkün oldukça ilkelere bağlı kalacağız. İkincisi siyasete bence diye cümleye başlayan, her konuda bilgisi olan, her konuda uzman olduğunu düşünen  ve  buna inanan öyle olduğunu zanneden ve her şeyde kendi söylediğini en doğru olduğuna inanan bir siyasi anlayışına değil, bunun yerine bana göre böyle diyen, doğruyu bulmak için metodik çalışmayı, bilmese bile öğrendiğinde uygulayan, doğruya ulaşmak için hangi kanalları kullanabileceğini bilen ama her şeyden önce elbette duygularıyla hareket eden akıl ve bilimden referans alan bir anlayış ve mekanizmayla biz İstanbul seçimlerine  hep birlikte hazırlandık. Bu başarı hepimizin, bundan sonrada bu doğrultuda örgütçe sizlerle çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.