Dolar 32,5135
%-0.1
Euro 34,7838
%-0.24
Altın 2.427,060
%-0.13
Bist-100 9.713,00
%0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençler Kaz Dağlarında

CHP'li gençler Kaz Dağlarında

“Doların yeşiline değil doğanın yeşiline sahip çıkmaya geldik” diyerek doğa katliamına dikkat çeken CHP Konak İlçe Gençlik Kolları soluğu Kaz Dağlarında aldı. 'Katliama göz yummayacağız'

  • Ege Postası
  • 09.08.2019 - 09:07

Çanakkale merkeze bağlı Kirazlı köyü Balaban mevkiinde yürütülen altın ve gümüş madeni çalışmalarında yaşanan ağaç katliamı protestoları devam ediyor. Doğa ve ağaç katliamını yerinde görmeye giden CHP Konak Gençlik örgütü Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile görüşüp detaylı bilgi alarak basın açıklaması gerçekleştirdi.

CHP Konak Gençlik Kolları Başkanı Orçun Altanhan; Kirazlı köyü Balaban mevkiinde yürütülen altın ve gümüş madeni çalışmalarına ilişkin “CHP Konak Gençlik örgütü olarak Kaz dağlarındayız su ve vicdan nöbetinin olduğu bölgede bulunuyoruz. Burada yaşananları birebir gözlerimizle gördük, çalışma yapılan yerlere gittik, burada gerçekleştirilen katliama şahit olduk. Burada doğa ile ilgili alanlar ranta açılmış vaziyette biz buna asla ama asla göz yummayacağız, buna müsaade etmeyeceğiz. Buradan bir kez daha söylemek istiyoruz” Biz doların yeşiline değil doğanın yeşiline inanan insanlarız ve bu uğurda mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir diyerek  Kaz dağında yaşanan doğa katliamına dikkat çekti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.