Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençler Aliağa'da okul onardı

CHP'li gençler Aliağa'da okul onardı

CHP İzmir İl Gençlik kolları #BizGeliyoruz diyerek Aliağa’da bulunan Yukarı Şehit Kemal Köyü’nde bir ilkokulun onarım ve boya işlemlerini gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 26.08.2016 - 15:10

İl Gençlik kolları üyelerinin yanı sıra Aliağa, Balçova ve Kemalpaşa gençlik kolları da bu anlamlı projede onlara katkı sunarken, Balçova Gençlik Kolları başkanı Korcan Uçman, okul müdürüne 2 koli hikaye ve eğitim kitabı hediye etti.

CHP’li gençler okul boyamadan önce Aliağa İlçe Başkanlığında toplanarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik düzenlenen saldırı ile ilgili de bir basın açıklaması gerçekleştirdi.  Basın açıklamasında konuşan İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Anıl Ülgür; “Sayın Genel başkanımıza yapılan bu iğrenç saldırı; hukuka, demokrasiye, çağdaş laik Türkiye Cumhuriyeti taleplerine yapılmış bir saldırıdır. Başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm CHP ailesine geçmiş olsun. Olay sırasında hayatını kaybeden güvenlik güçlerinin ailesine baş sağlığı diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin Demokrasi ve Özgürlük Mücadelesi artarak sürecektir" dedi. 

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları başkanı Berkay Aktaş da  “Öncelikle genel başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun diliyorum. Ana muhalefet partisi genel başkanına yapılan bu saldırı bize bu ülkede can güvenliğimizin olmadığını tesadüfen yaşadığımızı ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin geldiği son noktayı göstermektedir. Görüldüğü üzere daha çok çağdaş aydın bir ülke olacağımıza giderek orta doğu ülkelerine benzemekteyiz. Hain pusular canlı bombalar ve son olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının faillerinin bulunması ve gerekli cezai işlemin yapılması için devlet kurumlarını derhal göreve davet ediyoruz" diye konuştu. 

BEDENLERİMİZE SALDIRABİLİRSİNİZ FAKAT FİKİRLERİMİZE ASLA 

Balçova Gençlik Kolları Başkanı Korcan Uçman da Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırının, partiye ve ülkeye yönelik bir siyasi suikast girişimi olduğunu söyledi. Uçman, "Bazı devlet görevlileri ve hükümet yetkilileri bir şehre giderken tüm trafik ve geçiş güzergahı saatler öncesinden kontrol altına alınırken, Genel Başkanımızın geçişi sırasında bu uygulamanın oldukça yetersiz olduğu durumun açıkça göstergesidir. Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi, gençlik kolları ilçe başkanı olarak Allah'ın bize verdiği bir canımız var, o da bu güzel memleketimize feda olsun. Bizler Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluşuna ve kuruluşuna öncülük eden partinin gençlik kollarıyız. Roket atarlar ve kurşunlarla bedenlerimize saldırabilirsiniz fakat fikirlerimize asla kurşun işlemeyecektir. Hiç bir baskı ve şiddete boyun eğmeyeceğimizi belirtir, yaralı güvenlik güçlerimize acil şifalar, şehit askerimizin ailesine ve milletimize başsağlığı dilerim.”

CHP Kemalpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Güngör de ana muhalefet liderinin konvoyuna roketle saldırı planlamanın, darbeden sonra olabilecek en kötü şey olduğunu vurguladı. Güngör, "Saldırı bilerek ve isteyerek CHP konvoyuna yapılmıştır. Ülkede ana muhalefet partisi lideri bile güvende değilken, bu halka nasıl güveni vereceksiniz. ' Acilen ülkeyi ortak akılla yönetecek yeni bir milli hükümet kurulmalı. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki konvoya yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Saldırılar bizi yıldıramaz; laik ve demokratik bir Türkiye mücadelesine devam edeceğiz" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.