Dolar 32,5692
%0.09
Euro 34,9345
%0.3
Altın 2.427,110
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li genç başkan Kılıçdaroğlu'na gitti

CHP'li genç başkan Kılıçdaroğlu'na gitti

CHP Tire İlçe Gençlik Kolu Başkanı Görkem Çolak, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 19.05.2017 - 12:50

CHP Tire İlçe Gençlik Kolu Başkanı Görkem Çolak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Meclis'teki makamında bir araya geldi.

Çolak görüşmede, CHP Tire Örgütü'nün selamını iletirken, Kılıçdaroğlu'na CHP Tire Örgütü adına referandumda yürüttüğü çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.  

TİRE'Yİ TAKİP EDİYOR

Kılıçdaroğlu Tire'de referandumda 'hayır' çıkması nedeniyle Çolak'ı tebrik etti, ilçedeki çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Kılıçdaroğlu hem CHP Tire Örgütü'ne hem de Tirelilere selam gönderdi.

Kılıçdaroğlu, hem ilçe belediyesinin hem de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlarla ilçenin daha kaliteli ve yaşanır bir şehir haline geleceğini söyledi. 

Kılıçdaroğlu görüşmede gençlere ülkenin geleceği adına büyük görev düştüğünü ifade etti. 

Kılıçdaroğlu ile görüşmesiyle ilgili açıklamada bulunan Çolak, "Genel Başkanımıza öncelikle bu kadar yoğunken zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum. Kendisiyle yarım saat hoş bir sohbette bulundum. Tire'miz hakkında bilgilendirme yaptım ve gençlik kolları olarak yaptığımız çalışmaları gösterdim. Genel Başkanımız bütün Tire gençliğini tebrik ederek başarılarımızın devamını diledi. Tire genelinde projelerimiz kaldığımız yerden devam edeceğiz ve genel başkanımıza sunum yapmaya gideceğiz. Bütün Tire gençliğini projelerimize katkı koymaya davet ediyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.