Dolar 32,4272
%0.05
Euro 34,4586
%-0.1
Altın 2.487,380
%0.17
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li  Fatih Gürbüz gençleri dinledi

CHP'li Fatih Gürbüz gençleri dinledi

Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, Bağarası Gençlik ve Dayanışma Derneği'nin üyeleriyle bir araya geldi. Gürbüz, "Foça'nın geleceğini ilgilendiren her fikre, bilgiye ve öneriye açık olacağız" dedi. CHP'li Fatih Gürbüz gençlerle buluştu

  • Ege Postası
  • 15.03.2019 - 11:50

Sohbet havasında gerçekleşen buluşmada gençlerin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyen Fatih Gürbüz, aktarılan sorunların çözülemeyecek sorunlar olmadığını söyledi. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan CHP'li Fatih Gürbüz, seçildiği takdirde nasıl bir yönetim anlayışı içinde olacağını anlattı. Projelerinden de bahseden Gürbüz, projelerinin hayalci değil gerçekçi projeler olduğunu belirterek, şöyle dedi: "Yerine getiremeyeceğim sözü vermem, verdiğim sözü de tutarım."

Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, adaylığının açıklandığı gün parti rozetini çıkardığını ve  yakasına Türk bayrağı rozetini taktığını belirterek, şunları söyledi: "Mevlana'nın hoşgörü anlayışıyla yola çıktık. Belediye hepimizin belediyesi, ben de herkesin belediye başkanı olacağım. Hangi görüşten olursa olsun, bu seçimde bize ister oy versin ister vermesin, belediyeye gelen herkesin işini hiçbir ayrım gözetmeksizin, karşılık beklemeden yerine getireceğiz. Ancak hiç kimse de bizden yasal olmayanı talep etmesin, hatta teklif dahi etmesin, baştan söylüyorum, kanunların izin vermediği hiçbir şeye onay vermem. Zira bu benim ve partimin fıtratında yok. Bizim tek bir amacımız var; o da alnımıza leke sürmeden, Foça halkına en iyi şekilde hizmet etmektir."

CHP'Lİ BEKO, FATİH GÜRBÜZ İÇİN DESTEK İSTEDİ 

Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ün seçim çalışmalarına katılan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Büyükşehir Yasası'yla Foça'nın mahallesi konumuna gelen Ilıpınar köyünde kapı kapı gezerek Millet İttifakı'nın İzmir Büyükşehir ve Foça Belediye başkan adayları için destek istedi. 

Ilıpınar'a kalabalık bir konvoy eşliğinde gelen CHP'li Kani Beko ve Fatih Gürbüz, burada davul-zurna eşliğinde karşılandı. Kani Beko'nun Ilıpınar ziyareti renkli görüntülere sahne oldu. CHP'li Beko, partisinin Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz ile karşılıklı Harmandalı oynadı. 

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP'li Beko ve Gürbüz, Ilıpınarlı kadınların daveti üzerine 'Pişi Günü' etkinliğine katıldı. Ilıpınar sakinleriyle uzun uzun sohbet eden İzmir Milletvekili Kani Beko, ikram edilen pişi ve yudumlanan çaylar eşliğinde sorunları ve çözüm önerilerini dinledi. 

Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz de  kırsal kalkınmaya yönelik projelerini anlattı. Özellikle kadınları üretime ve kurumsal dayanışmaya  teşvik edeceklerini belirten Fatih Gürbüz, Seferihisar örneğinden yola çıkarak kadın kooperatifçiliğini destekleyeceklerini söyledi. 

Ilıpınar'da ev ve kahvehane ziyaretlerinde bulunan Kani Beko ve Fatih Gürbüz'e, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Hikmet, Kadın Kolları Başkanı Suna Saraçoğlu ve  İYİ Parti Foça ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.