Dolar 32,5185
%-0.09
Euro 34,7960
%-0.2
Altın 2.421,520
%-0.35
Bist-100 9.720,00
%0.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li eski başkandan şehir hastanesi övgüsü

CHP’li eski başkandan şehir hastanesi övgüsü

Konak Belediyesi eski Başkanı CHP’li Ahmet Sarışın, sosyal medya hesabından Bayraklı'da yapımı süren Şehir Hastanesi'nin görsellerini paylaşarak övgüyle bahsetti. Sarışın, “İzmir şehir hastanemiz de böyle olacak. Ne mutlu İzmir’imize ne mutlu İzmirlimize… Ata’mız vatan sevgisi ona hizmetle ölçülür diyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.05.2020 - 10:49

EGEPOSTASI- 1989-1999 yılları arasında Konak Belediye Başkanlığı görevini yürüten CHP'li Ahmet Sarışın koronavirüs salgınının yaşandığı şu günlerde flaş bir çıkışa imza attı.  

AK Parti iktidarının sağlık siteminde yaptığı en önemli hamlelerden olan şehir hasteneleri sık sık hükümetle muhalafeti karşı karşıya getiriyor. İktidar 'vizyon proje' olarak nitelerken, muhalefet ise maliyeti ve hasta garantisi üzerinden şehir hastenelerini eleştiriyor.

Öte yandan Türkiye'nin üçüncü büyük hastanesi olan İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yapımı devam ediyor. Hastanesinin fiziki olarak yüzde 65, teknik ekipman yerleşimi açısından yüzde 85’inin tamamlandı.633 bin metrekare alan üzerine inşaa edilen hastane 2 bin 60 yatak kapasiteli, 450 poliklinik, 54 ameliyathane ve 374 yoğun bakım odasından oluşacak.

Zaman zaman İzmir'de de AK Parti ile CHP'lileri karşı karşıya getiren sağlık yatırımında artık sona gelinirken, şehir hastanesinin görselini sosyal medyada paylaşan ve düşüncesini yazan eski belediye başkanı CHP'li Sarışın, “İzmir şehir hastanemiz de böyle olacak. Ne mutlu İzmir’imize ne mutlu İzmirlimize… Ata’mız vatan sevgisi ona hizmetle ölçülür diyor” dedi.

Ahmet Sarışın uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Sosyaldemokrat Halkçı Partisi'nde (SHP) siyaset yaptı. CHP'den istifa eden ve AK Parti’ye geçen Sarışın, bir süre kaldığı AK Parti'den de istifa etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.