Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li eski başkan İYİ Parti'ye geçti

CHP'li eski başkan İYİ Parti'ye geçti

CHP Bornova Kadın Kolları Eski Başkanı Fatma Koç partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçti. Rozetini İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın taktığı Koç, siyasi kariyerine İYİ Parti’de devam edeceğini söyledi. İYİ Parti Bornova İlçe Başkanı Galip Çukurlu ise, hedeflerinin 35 bin üye ve iktidar olmak olduğunu belirtti.

  • Ege Postası
  • 17.04.2018 - 16:17

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Türkiye Türk Dünyası Yörük-Türkmen Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve CHP Bornova Kadın Kolları Eski Başkanı Fatma Koç, İYİ Parti’ye geçti. İYİ Parti’ye geçen Fatma Koç’un rozetini İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar taktı.

HEDEFİMİZ 35 BİN ÜYE

Partilerine olan yoğun teveccühün sürdüğünü belirten İYİ Parti Bornova İlçe Başkanı Galip Çukurlu, “Partimize olan teveccüh-ilgi ve katılım bizi mutlu ediyor. Bornova’da partimizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

BÜYÜK BORNOVA BİZİ BEKLİYOR

İYİ Parti Bornova İlçe Başkanı Galip Çukurlu,  Türkiye’nin partilerine ihtiyacı olduğunu dile getirerek, hedeflerinin 35 bin üye olduğunu kaydetti: “Kararlıyız, iktidar olacağız. Büyük Bornova bizi bekliyor. Ülkemizin İYİ Parti’ye ihtiyacı var. Hedefimiz 35 bin üye.”

Çukurlu, "'İYİ'ler hareketine destek veren Bornova ve yörüklerin çalışkan ve tecrübeli siyasetçisi İYİ Parti'de görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fatma Koç gibi Bornova siyasetinde önde gelen isimler partimizde buluşacak. Bornova'daki hedefimiz 35 bin üye. Bu başarılı çalışmalarımızın sonuçlarını tüm İzmir takdir edecek. Fatma Koç arkadaşımız Türkiye Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Yönetim Kurulu Üyesi CHP Bornova'da Kadın Kolları Başkanı olarak görev yaptı. Bizimle beraber yürümeye karar verdi. Onunla da çok güçleneceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.