Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Erdoğan'dan AK Partili mevkidaşı Çelik'e yanıt: Hukuk bilmezlik ve aymazlıktır

CHP'li Erdoğan'dan AK Partili mevkidaşı Çelik'e yanıt: Hukuk bilmezlik ve aymazlıktır

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, Menemen Belediyesi’nde 50 milyon TL’nin kayıp olduğunu iddia etti. AK Partili Çelik'in iddialarına CHP MEnemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan yazılı açıklama yaparak yanıt verdi. CHP'li Erdoğan açıklamasında, "Seçilmiş adı altında “atanmış” başkan daha da ileri giderek 31 Mart 2019’dan beri CHP’li tüm belediyeleri abluka altında tutan Sayıştay Müfettişlerinin Raporları’nı dahi zan altında bırakarak, sokak dili ile 50 Milyon TL’yi ifade etmesi açıkça bir hukuk bilmezlik ve aymazlıktır." ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 17.10.2020 - 10:05

EGEPOSTASI- AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, dün yaptığı açıklamayla Menemen Belediyesi’nde 50 milyon TL’nin kayıp olduğunu iddia ederek, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’u hedef almıştı.

AK Partili Başkan Çelik'in iddialarına CHP'li mevkidaşı Turan Erdoğan yazılı açıklama yaparak yanıt verdi.

Turan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"CHP Sosyal Demokrat kitle partisidir. İçerisinde her kesimden ses ve rengin olduğu bir Türkiye mozaiği ve gerçeğidir. Yaşama emek penceresinden bakan, sosyal adaletin her alanda sağlandığı, fırsat eşitsizliğinin giderildiği, liyakat ve emeği yeniden hak ettiği değeri yaşatan bir partidir.

Seçilmiş Belediye Başkanı Sayın Serdar Aksoy, Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Demokratik kimliği ile Cumhuriyet Halk Partisinin değerlerini seçildiğinden beri çalışma alanlarına yansıtmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi, demokratik kriterlerin insan hak ve özgürlüklerini kendi iç dinamiğinde harekete geçiren bir parti aidiyetine sahiptir. Doğal olarak kendi iç dinamiği içerisinde yer alan yaşamsal sorunları çözme pratiği evrensel demokrasinin ilkelerine dayanır. 

AKP gibi demokrasiyi araç bilen, atamalarla görevlendirdiği “emir erleri” sıfatına erişen, yönetici olma erdemine ulaşan çiçeği burnunda Menemen İlçe Başkanının basın açıklamasını hezeyanları olarak görüyor KAALE bile almıyoruz.

Görev değişiklikleri, yer değiştirmeler, personel atamaları, göreve alınmaları, soruşturulmaları kamu kurumlarında kendi iç prosedüründe işlenen demokratik adımlardır. Belediyemizde yaşananların farklı mecralarda değerlendirilmesi AKP İlçe Başkanının HADDİNE değildir.

Seçilmiş adı altında “atanmış” başkan daha da ileri giderek 31 Mart 2019’dan beri CHP’li tüm belediyeleri abluka altında tutan SAYIŞTAY MÜFETTİŞLERİNİN RAPORLARI’nı dahi ZAN altında bırakarak, sokak dili ile 50 Milyon TL’yi ifade etmesi açıkça bir hukuk bilmezlik ve aymazlıktır.

İktidarın tüm engellemelerine rağmen, sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örnekleriyle “rant” belediyeciliği yerine, “halk” belediyeciliğini tercih eden Menemen Belediyesi hizmetlerini sürdürmeye devam edecektir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.