Dolar 32,5441
%0.01
Euro 34,9160
%0.25
Altın 2.423,500
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Ednan Arslan: Rüyamız gerçekleşmiş oldu

CHP’li Ednan Arslan: Rüyamız gerçekleşmiş oldu

Parti Meclisi’ne rekor sayılacak oyla girerek, gençlik kollarından başladığı CHP yolculuğunda ‘rüyasını’ gerçekleştiren İzmir Milletvekili Ednan Arslan Egepostası’na samimi açıklamalarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 27.07.2020 - 11:34

Yusuf TOMRUK/EGEPOSTASI – CHP’nin 37.Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne 774 oyla 15.  Sıradan giren İzmir’in genç milletvekili Ednan Arslan “Gençlik kollarından gelmiş birinin en büyük rüyası Parti Meclisine seçilmektir. Bizim de o rüyamız gerçekleşmiş oldu” diyerek mutluluğunu gizlemedi. CHP’li Arslan Parti Meclisi dışında kalan Tuncay Özkan’ın yerine İzmir’den Genel Başkan Yardımcısı atanıp atanmayacağını da değerlendirdi.

‘BİZİM DE RÜYAMIZ GERÇEKLEŞMİŞ OLDU’

Kurultay’ı ve aldığı sonucu değerlendiren CHP’li Arslan “Güzel bir Kurultay oldu. partimizin iktidardan önceki son kurultayıydı bu. Geleceğin Türkiye’sini yönetecek kadroların ifşa edildiği bir kurultay oldu. Genel başkanımız 80 kişi bir anahtar liste çıkararak örgütün bu konuda insiyatif almasını da sağladı. Önemli bir adımdı her yönüyle Türkiye’ye mesajlar veren. Genel başkanımızın da dediği gibi sadece Türkiye’nin değil dünyanın da gözünün kulağının burada olduğu kurultay yaptık. Bizi de layık gördü genel başkanımızın teveccühü il başkanımızın ve İzmir örgütütnüb desteği kurultay delegelerimizin de iyi miktarda oy vermesiyle göreve seçildik. Gençlik kollarından gelmiş birinin en büyük rüyası Parti Meclisine seçilmektir. Bizim de o rüyamız gerçekleşmiş oldu. Sorumluluğumuz bir siyasetçi olarak savrulan bu iktidarın ülkeyi götürdüğü durumu görüyoruz ilk seçimde bu iktidarın değişip halkın iktidarını kurmaktır. Gençlik kollarından geldiğimiz için sorumluluğumuz gençlere örnek olmak hem de örgütümüzü şimdiye kadar mahçup etmedik onların bize bu güvenine layık olmak mahçup etmemek. Gençlerin de ‘Ednan Arslan bu yoldan yürüyerek başarılı oldu’ diyerek, bizi örnek alarak partide daha aktif görev yaparak bir gün emeklerinin bu şekilde görev almalarını sağlamak. Her yönüyle başarılı güzel bir kurultay oldu. Seçilen arkadaşlarım hepsi birbirinden değerli uyumlu ve çalışkan bir ekip. Türkiye’nin dört bir yanında halkın iktidarını ilmek ilmek öreceğiz” dedi.

‘BİZ OLURUZ, BAŞKA BİR ARKADAŞIMIZ OLUR DESTEKLERİZ’

Tuncay Özkan Parti Meclisi dışı kalması sonrası, MYK’da bir boşluk oluştu, Genel Başkan Yardımcılığı için bir beklentiniz var mı'’ sorusunu yanıtlayan CHP’li Arslan, “Parti içi görevlere aday olunmaz. MYK Genel Başkan’ın takdir edeceği bir görevdir. Orada kimi takdir eder bilemeyiz. Tabi ki de İzmir’den bir arkadaşımızın MYK’da olmasını isteriz. Genel Başkan kimi takdir ederse etsin sonuna kadar destekleriz. Bu biz oluruz başka bir arkadaşımız olur hepsi birbirinden kıymetli hepsi alanlarda olan liyakat sahibi arkadaşlarımız. Biz omuz omuza parti meclisi de milletvekillerimiz de İzmir örgütümüz de ilçe başkanlarımız da çalışırız çalışmaya devam ederiz. İzmir’i en iyi noktaya kadar getirmeye çalışırız zaten İzmir’in Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türk siyaseti içinde bir ağırlığı var. O ağırlığa uygun bir şekilde davranmaya devam ederiz. Orası tamamen sayın genel başkanın takdiridir kimi tercih ederse sonuna kadar o arkadaşımızın arkasında oluruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.