Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Çam’dan büyük mitinge davet

CHP’li Çam’dan büyük mitinge davet

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, demokrasi için yollara düştü. Çam, ilçeleri ve köyleri sokak sokak gezerek İzmirlileri 4 Ağustos’ta Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak Demokrasi ve Cumhuriyet mitingine davet ediyor.

  • Ege Postası
  • 31.07.2016 - 10:57

15 Temmuz darbe girişiminin ardından önce İstanbul Taksim’de şimdi de İzmir Gündoğdu meydanında kapsamlı bir miting düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin çalışmalarını güçlendirmek için çalışan Çam, vatandaşla birebir temaslarını sürdürüyor.

‘ELİNİZE TÜRK BAYRAĞINI ALIN GELİN!’

Menderes’in köylerinde kahve sokaklarda gördüğü vatandaşlara hem mitingi anlatan hem de mitingin el ilanını uzatan Çam, “Elinize Türk bayrağını, Atatürk posterini alın gelin, orada buluşalım” dedi. Çam, mitingi CHP olarak organize ettiklerini ancak mitingin cumhuriyete bağlı, demokrasiye sahip çıkan, bu vatan bizim, hakimiyet milletindir diyen, kayıtsız şartsız Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı herkese açık olduğunu anlattı. Vatandaşların halini hatırını soran, ülke gündemini onlarla birlikte değerlendiren Çam, siyasi partisi, ideolojisi, inancı ne olursa olsun tüm Türkiye’yi İzmir’de 4 Ağustos’taki mitinge beklediklerini vurguladı. Musa Çam, “Toplumsal yaşamın şiddetten ve silahtan arındırılmasını savunduğumuz için, militarizme karşı olduğumuz için, hukuku savunduğumuz için, sivil ve askeri darbelere ve darbe heveslilerine karşı olmalıyız” diye konuştu. Milletin, vatan hainlerinin darbe girişimi ve bunun yarattığı tedirginliği birlik ve beraberlik ile aşacağını belirten Çam, miting davetlerine İzmir’in diğer ilçelerine yapacağı davet gezileriyle sürdüreceğini ifade etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.