Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9730
%0
Altın 2.447,820
%0.48
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Böke ve AK Partili Yıldırım İzmir'e geliyor

CHP'li Böke ve AK Partili Yıldırım İzmir'e geliyor

Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, meydana gelen depremin ardından seçim bölgeleri olan İzmir’e geliyorlar.

  • Ege Postası
  • 30.10.2020 - 17:50

EGEPOSTASI- İzmir’de merkez üssü Seferihisar olan 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları tüm hızıla devam ederken yetkililerden son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Afyonkarahisar’da gerçekleşen programının ardından İzmir’e hareket ettiğini duyurdu.

Yıldırım “İzmir en fazla etkilenen ilimiz. Şu anda gelen bilgilere göre, raporlanmış bir can kaybı yok. Hastanede yaralılar var. Oluşturulan kriz merkezine de Çevre ve Şehircilik Bakanı, Tarım ve Orman Bakanı ve Adalet Bakanı hareket halindeler. Yapılan tespitlere göre 20 civarında yıkılan bina var. Artçılar da olmaya devam ediyor. Ben de şimdi İzmir'e hareket ediyorum. Oradaki çalışmaları yerinde takip edeceğiz. Geçmiş olsun. Büyük bir deprem 40 saniye süren” ifadelerini kullandı.

Yıldırım’ın yanında CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke de İzmir’e doğru yola çıktığını duyurdu.

Böke, “İzmir yolundayız. #İzmir'in yaralarını sarmak için hep birlikte, elele olacağız. Depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.