Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Böke sosyal medyadan isyan etti: Yeter artık!

CHP'li Böke sosyal medyadan isyan etti: Yeter artık!

Koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler ve ekonomik destekler konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ulusa seslendi. Konuşmasında vatandaşlardan sabır ve destek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eleştirilerde bulunan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, 'yeter artık' diyerek isyan etti. CHP'li Böke sosyal medyada isyan etti

  • Ege Postası
  • 25.03.2020 - 23:08

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. CHP'li Böke, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ulusa seslendiği konuşmasındaki açıklamalarına isim vermeden tepki gösterdi. Koronavirüs'le mücadelede yapılanlar ve alınan ekonomik tedbirlerle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hastalığın yayılma hızını 2-3 hafta içinde kırarak, süreçten olabildiğince en kısa sürede ve olabilecek en az hasarla çıkacağız.Aydınlık yarınlar bizi bekliyor, yeter ki ikazlara riayet edelim, sabırlı olalım, dikkatli olalım" dedi.

İktidarın ekonomi tedbirlerinin yetersizliğine dikkat çekerek, Erdoğan'ın açıklamalarına tepki gösteren Böke, "vatandaşlarından sabır ve destek isteyen değil, destek veren devlet istiyoruz" dedi.

İşte CHP'li vekil Böke'nin o açıklamaları;

"Yeter artık! 

Vatandaşlarından sabır ve destek isteyen değil, vatandaşlarına destek veren ve korunmalarını sağlayan bir devlet istiyoruz!

Yeter artık! 

Evde kalanın işinde de kalacağının garantisini istiyoruz!

Yeter artık!

Kolonya ve temizlik öğüdü değil, tüm vatandaşlarımızı gelirlerinin korunduğu koşullarda evlerinde koruyabilecek bir devlet istiyoruz!

Yeter artık! 

Konut kredisi kolaylığı değil, elektrik, su ve doğalgaz ödeme kolaylığı istiyoruz!

Yeter artık! 

Adını “sosyal” koyarak sevimli gösterilmeye çalışılan yeni borçlar değil, vatandaşın var olan borçlarının azaltılmasını istiyoruz!

Yeter artık!

Sağlık Bakanlığı’ndan ünlülerin evlerinde çekilmiş pozlar değil, vatandaşlar için şeffaflık ve daha çok test istiyoruz!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.