Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,8737
%0.41
Altın 2.498,600
%0.57
Bist-100 9.659,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li belediye başkanlarından Yücel'e 'hayırlı olsun' ziyareti

CHP'li belediye başkanlarından Yücel'e 'hayırlı olsun' ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede yeniden CHP İzmir İl Başkanı seçilen Deniz Yücel'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Başkanlardan 'hayırlı olsun' ziyareti

  • Ege Postası
  • 14.02.2020 - 16:34

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Torbalı, Menemen ve Kemalpaşa belediye başkanları dışında tam kadro CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yeni yönetim kuruluna 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret öncesi Deniz Yücel ve Başkan Soyer basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

'BUGÜNKÜ ZİYARET ÇOK ANLAMLI VE DEĞERLİDİR'

Başkan Yücel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;

“Bugün büyükşehir belediye başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız il kongremizden sonra il başkalığımızı ziyaret ediyorlar. Dün mazbatalarımızı aldık. Geçtiğimiz hafta yaptığımız kongremizle parti içi yarışımız sona ermiştir. Artık projeleri, hizmetleri konuşma zamanıdır. İlçe belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimizle birlikte daha iyi hizmet vermek için start vermiş bulunmaktayız. Bugünkü ziyaret çok anlamlı ve değerlidir. Ben hem Sayın Soyer’e hem de ilçe belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

'İNŞALLAH BU BİNADA SON TOPLANTIMIZ OLUR'

Soyer ise Yücel’in ardından yaptığı konuşmada; “Bugün beraber olmaktan gurur duyuyorum. Artık yepyeni bir dönem başlıyor. Büyük bir heyecanla göreve gelen arkadaşlarımı kutluyorum. Yolları açık olsun. Çok güzel işlere imza atacağız. Uyumlu olacağımıza inancım tamdır. Bir sonraki  toplantıyı umarım yeni binamızda yaparız. İzmir’e yakışan CHP’ye yakışan daha huzurlu daha keyifli bir ortamda çalışacağımızı düşünüyorum. İnşallah bu binada son toplantımız olur. Tüm il yönetim kurulu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından Soyer, Yücel’e Bergama’nın halı motiflerinden yola çıkarak tasarlanan tabak ve çikolata hediye etti. Soyer, hediyeleri verirken; “İşimiz zor evelallah hep beraber altından kalkacağız” ifadelerini kullandı.

Ardından görüşme basına kapalı olarak devam etti.

Toplantı sonrası Burak Oğuz davasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Deniz Yücel, "Dava şu anda devam ediyor. Takip ediyoruz. Ben davadan buraya geldim. Buradan tekrar oraya geçeceğim. Tunç Başkanımız programından dolayı katılamadı" diye konuştu.

Burak Oğuz davasına örgütsel bir destek olacak mı sorusunu yanıtlayan Yücel "Bakacağız" yanıtını verdi.

Tunç Başkan ve ilçe belediye başkanlarının toplu halde Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına katılacakları ve ardından Özdere'deki bir otelde pazar gününe kadar kamp yapacakları öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.