Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li belediye başkanlar Selçuk'ta buluştu

CHP'li belediye başkanlar Selçuk'ta buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in başkanlığında düzenlenen CHP'li Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantıları’nın dördüncüsü Efes Selçuk’ta gerçekleşti. Toplantıda 2020 Strateji Planı’na ilişkin değerlendirmeler yapıldı. CHP'li belediye başkanlar Selçuk'ta buluştu

  • Ege Postası
  • 25.01.2020 - 16:49

İzmir’in CHP’li Belediye Başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Efes Selçuk Belediye Meclis Üyeleri ve bürokratların katıldığı toplantıda; Genel Sekreter Yardımcıları, ESHOT ve İZSU Bürokratları yapılan çalışmalarla ilgili genel değerlendirmelerini içeren sunumlarını gerçekleştirdiler. Katılımcılar ayrıca kentleriyle ilgili görüş alış verişinde bulunarak; önerilerini dile getirdiler. 

Toplantının sonunda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; İzmir’in CHP’li belediye başkanları ile bir araya geldiği toplantıların çok önemli olduğuna dikkat çekerek; “Bu toplantılarla ortak çalışma zeminleri yaratma konusunda fırsat yakalamış oluyoruz. Bu toplantılar hepimizi besliyor. Bu toplantılarla çoğalıyor, zenginleşiyoruz. Birbirimizi dinleme konusunda da bir fırsat yakalamış oluyoruz. Birlikteliğimizin güçlenerek devam etmesini diliyor; Efes Selçuk Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel’e ev sahipliği için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.