Dolar 32,3365
%0.17
Euro 35,1442
%-0.11
Altın 2.241,090
%-0.11
Bist-100 8,73
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li belediye başkanına İYİ Partili başkan yardımcısı

CHP’li belediye başkanına İYİ Partili başkan yardımcısı

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Halil Akbulut’u başkan yardımcısı olarak atadı. 'Farklı kimlikleri yan yana görmek istiyoruz'

  • Ege Postası
  • 18.09.2019 - 10:29

Demokratik ve eşitlikçi bir yönetim anlayışını Menemen’de hakim kılmak isteyen ve bütün icraatlarında bu düsturla hareket eden Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy yine farkını ortaya koyarak İYİ Partili bir başkan yardımcısı ile çalışma kararı aldı. Toplumsal uzlaşmayı güçlendirmek amacıyla, ortak paydaları ön plana çıkararak bu kararı alan Başkan Serdar Aksoy, “Farklı kimliklerden, farklı geleneklerden gelen siyasilerin yan yana olabildiğini göstermek istiyoruz” dedi.

Parçalama değil, birleştirme siyaseti yapmak gerektiğini belirten Başkan Aksoy, seçim süreci boyunca da büyük desteklerini gördüğü seçim ortağı İYİ Parti’den bir başkan yardımcısı ile çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da her zaman dile getirdiği gibi toplumsal bir uzlaşma içinde olmalı, ortak paydalarımız etrafında bir araya gelerek çalışmalıyız. Bizim Menemen’deki ortak paydamız Menemenliye en iyi hizmeti vermek, Menemen’i gelişmiş, mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline getirmektir. Ülkemizin ve şehrimizin buna ihtiyacı var” diye konuştu. Yeni Başkan Yardımcısı Halil Akbulut’a başarılar dileyen Başkan Aksoy, iyi bir çalışma dönemi geçireceklerine inandığını söyledi.

“Cumhuriyetin öz değerleri ile ilgili aynı kaygıları taşıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti’nin vatan ve cumhuriyetin öz değerleri ile ilgili aynı kaygıları taşıdığına dikkat çeken yeni Başkan Yardımcısı Halil Akbulut, iki partinin birbirinden çok da farklı olmadığını söyledi. Seçimi birlikte kazandıkları, birlikte yol yürüdükleri ve beraber aynı sıkıntılara göğüs gerdikleri Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un uygun görmesi ile Başkan Yardımcılığı görevine geldiğini belirten Halil Akbulut, mesleğinde 26 yılını doldurmuş, birçok projelere imza atmış bir inşaat mühendisi olarak bilgileri ile başkana elinden gelen desteği vereceğini ifade etti. Menemen Belediyesi’ni bir enkaz olarak devraldıklarını ve yapılacak çok iş olduğunu anlatan Akbulut, “Biz Serdar Başkan ile birlikte doğru işler yapılabileceğini, doğru projelerin hayata geçirilebileceğini göstermek için göreve geldik. Önemli olan 5 yıllık süreçte başarılı olmak ve sonraki seçimlerden de başarıyla çıkarak Başkanımız ile birlikte yol yürümek” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.