Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Baytekin Ata’nın huzurunda…

CHP’li Baytekin Ata’nın huzurunda…

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 80. ölüm yıl dönümü nedeniyle beraberindekilerle Ankara’ya giden CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin önemli mesajlar verdi. CHP’li Baytekin Ata’nın huzurunda…

  • Ege Postası
  • 09.11.2018 - 13:26

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Baytekin’e öğrencileri de eşlik ederken, deneyimli siyasetçi Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. CHP’li Baytekin, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Anıtkabir’de saygıyla ve özlemle yâd ettik. Böylesine önemli bir günde Ankara’da bulunmak bizleri fazlasıyla mutlu etti” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılında Ata’nın manevi huzuruna çıkan Baytekin, O’nu saygı, sevgi, rahmet, minnet ve özlemle andı. Anıtkabir ziyareti sırasında, Ata’mıza duyulan saygı, özlem ve minnet duyguları yaşanırken, duygu dolu anlar yaşandı. 

Belediye Başkan Aday Adayı Baytekin, günün anlam ve önemini ifade ettiği duygu ve düşüncelerinde ise şu sözlere yer verdi: “Bugün, Kurtuluş Savaşı’nın önderi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 80. yılında büyük bir özlem, saygı, şükran ve minnet duygularıyla anmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Sevgisi kalbimizi, fikirleri aklımızı ve tüm benliğimizi kaplayarak bizimle birlikte ebediyen yaşayacak olan Büyük Önderimiz, medeniyete giden yolda, biz Cumhuriyet’in çocuklarına ışık olmayı sürdürmektedir. Silinmez izler bıraktığı vatan topraklarımızın her bir karesinde, O'nun ektiği fikir tohumlarının sevgiyle yeşerdiğini görmek; çocuğu, genci, yaşlısı demeden Atatürk’ün izinden yürüyen milyonların varlığını hissetmek, en büyük gurur kaynağımızdır. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet yolunda yürüyen nesiller olarak bizler, geleceğe de bu mirası bırakmak için var gücümüzle mücadelemizi sürdürmeliyiz. Bunu da Ata’mızın aziz hatıralarına sahip çıkarak, onun değerli fikirlerini yaşatarak ancak başarabiliriz.

Yüce önderimizin fikirlerini aklımızdan hiç çıkarmayarak, her birimiz tüm dünyaya örnek bireyler olarak bilimin ve aydınlığın birer ışığı olmalıyız. Yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle anıyor, aziz hatırasının önünde saygıyla eğiliyor ve şükranlarımı sunuyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.