Dolar 32,4964
%0.26
Euro 34,5846
%0.26
Altın 2.477,150
%-0.24
Bist-100 9.578,00
%-1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Baytekin: 50 yıllık vizyon projeleriyle geliyoruz

CHP'li Baytekin: 50 yıllık vizyon projeleriyle geliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, kaybedilen 8 ilçeden biri olan Torbalı’yı partiye yeniden kazandırmakta iddialı olduğunu açıkladı. '50 yıllık vizyon projeleriyle geliyoruz'

  • Ege Postası
  • 12.11.2018 - 14:38

Baytekin, 2009 yerel seçimlerinde CHP’nin olan Torbalı’nın; 2014 yerel seçimlerinde kıl payı AKP’ye kaptırıldığını, bu nedenle CHP’nin belediye başkan adayını titizlikle seçmesi gerektiğini ifade etti. Eğitimci ve sporcu kimliğiyle Torbalı’da sevilen Baytekin, halkın içinde barışçıl, her kesimi kucaklayan bir isim olarak ön plana çıkıyor. Baytekin, partisinin tüm aday adayları ile birlikte çalışmaya hazır olduğunu her fırsatta dile getiriyor. 

‘KİM ADAY GÖSTERİLİRSE ONUNLA ÇALIŞACAĞIM’

Deneyimli eğitimci ve siyasetçi Baytekin, adaylık süreci ile ilgili de mesajlar verdi. Baytekin, “Partimiz kimi gösterirse göstersin ‘Torbalı'yı kazanmaya hazırız, çalışacağız” diye konuştu. Tüm aday adaylarına birliktelik çağrısı yapan Yıldırım Baytekin, aday gösterildiği takdirde her kesimden oy almak konusunda iddialı olduğunu dile getirdi. Baytekin, “Eğer partim başka bir aday adayı arkadaşımı tercih ederse yine de gece-gündüz demeden Torbalı için çalışacağım”  dedi.

Aday gösterilmesi halinde yapacağı projelerle ilçenin uzun süre Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olarak kalacağı konusunda iddialı olduğunu vurgulayan Baytekin, “Torbalı’nın vizyonu çağdaşlaşma, tarım ve sanayi olarak 50 yıllık bir planlama ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde programlayacağım. Böylece, gelecek genç kuşaklara Torbalı’yı İzmir’in en güzel mirası olarak bırakacağız” diye konuştu. Torbalı’ya kazandırdığı Bahçeşehir Koleji ile büyük bir hizmet sunan Baytekin, kendi dünyasında gerçekleştirdiği hayallerini Torbalı’ya her daim hizmet olarak sunmuş değerli bir eğitimci ve bu özelliğini, görev verildiği takdirde belediye başkanı olarak sunmak ve yatırımları büyük hızla Torbalı’ya çekmek istediğini belirtti.

‘SADECE CHP’LİLERİN DEĞİL HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM’

“Seçildiğim taktirde rozetimi çıkarıp tüm Torbalı’nın başkanı olacağım. Benim başkanlığımda kimse ötekileşmeyecek. Her kesimden oy alacak tek adayım” diye sözlerine devam eden Yıldırım Baytekin, “Örgütümüzle uyumlu çalışacağız. CHP Genel Merkezi, il ve ilçe örgütü ile güçlenerek birlikte uyum içinde çalışacağız” dedi. Özellikle gençlik ve kadın kollarının her daim emrinde olduğunu belirten Baytekin, kendisinin de gençlik kollarından geldiğini ve partinin en büyük yükünü kadınların ve gençlerin çektiğini belirterek, başkan olduğu takdirde örgütündeki gençlerin her zaman yanında olacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.