Dolar 32,5531
%0.02
Euro 34,8888
%0.07
Altın 2.430,640
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li başkanlardan Pazar günü İzmir mesaisi!

CHP'li başkanlardan Pazar günü İzmir mesaisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer CHP’li 24 ilçe belediye başkanıyla buluştu ve İzmir’in 2020 yol haritası için görüş alışverişinde bulundu. Soyer önderliğinde Pazar günü İzmir mesaisi

  • Ege Postası
  • 13.10.2019 - 17:40

EGEPOSTASI - Başkan olduğu günden beri ilçe belediye başkanlarıyla yüz yüze iletişime önem veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, stratejik planların tamamlanması sonra İzmir’in CHP’li başkanlarıyla bir araya geldi. Tarihi Hava Gazı Farbirası’nda gerçekleşen buluşmada, İzmir’in CHP’li 24 belediye başkanı da katıldı.

Soyer'in toplantıda 89 seçimleri sonrasındaki hataların yaşanmaması için başkanlara 'İktidar olma yolundayız, şahsi düşüncelerini unutun, sadece iktidar olmayı düşünün' diyerek işe alma ve atama tartışmaları konusunda uyarıda bulunduğu bildirildi.

Basına kapalı toplantıda Büyüşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin önceliklerine göre 5 yıllık stratejik planda yapılacakların tartışıldığı öğrenildi. İlçe belediyelerinin öncelik verilmesi gereken projelerini tek tek not alan Soyer'in stratejik planın hayata geçirilmesine bu önerilere göre şekil vereceği öğrenildi. Başkan Soyer'in başkanlar ve kendisi dışında toplantıda kimseye yer vermemesi de dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Soyer'in başkanlardan 2 prestij projesi istediği ve ilçelere yapılak masal evlerinin benzerlerinden bir tane de ilçe belediyelerin yapmasını istediği öğrenildi. İzmir'in yanan ormanları seferberlik tarihinin 8 Aralık olduğu öğrenildi.

Başkan Soyer buluşmayı sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

"Bugün İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilen ilçe belediye başkanlarımızla bir araya geldik. 2020 önceliklerimizi ve yol haritamızı konuştuk."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.