Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li başkanlardan örnek davranış! Maaşlarını bağışladılar...

CHP'li başkanlardan örnek davranış! Maaşlarını bağışladılar...

İzmir’de CHP’li belediye başkanları maaşlarını koronavirüs kapsamında başında bulundukları belediyeye bağışlıyor. İlk olarak maaşını bağışlayan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in çağrısıyla akıma dönüşen kampanyada, Sengel, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’yü davet etti. Daha sonra başkanlar birbirlerini etiketleyerek maaşlarını bağışlamaya başladı.

  • Ege Postası
  • 04.04.2020 - 09:33

EGEPSOTASI- Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla mücadele sürerken, bazı CHP'li belediyeler zor durumda olan yurttaşlar için bağış kampanyası başlattı. Ancak İçişleri Bakanlığı genelge göndererek bunun yasal olmadığını belirtip, bankalarda toplanan paraları da bloke ettirdi. CHP'li belediyelerle hükümet rasında krize neden olay sonrası İzmirdeki CHP'li belediye baskanları akım başlatarak maaşlarını koronavirüsle mücadele kapsamında bağışlama kararı aldı. 

BAŞKAN SENGEL’DEN ÇAĞRI

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel koronavirüs ile mücadele sürecinde çok anlamlıbir davranışa imza attı. “Efes Selçuk Belediyesi’ne ve Efes Selçuk’a az bile” diyerek maaşını bağışladığını açıklayan Başkan Sengel’in sosyal medyadan yayınladığı çağrı şöyle:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu halkının itibarını her daim kurtarmıştır.Çünkü CHP, halkının hep yanındadır. Genel Başkanımız  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi maaşımı Efes Selçuk’a ve Efes Selçuk Belediyesi’ne  bağışlıyorum... Ya Sen Utku Gümrükçü”

GÜMRÜKÇÜ DE PASI ORAN'A ATTI

Gümrükçü ise "Mesaj alındı başkanım! @kilicdarogluk talimatları doğrultunda halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalıştık... Çalışacağız değil mi @MEkremOran" yazarak Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'a pas attı.

ORAN, KILIÇ'I ETİKETLEDİ

Oran, "Mesaj alındı başkanım @kilicdarogluk  genel başkanlarımızın talimatları doğrultusunda durmadan yorulmadan 24 saat hizmete devam , öyle değil mi erhan başkan @ErhanKilicBuca"

KILIÇ, GÜRBÜZ'Ü DAVET ETTİ

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Mesaj alındı başkanım @kilicdarogluk genel başkanımızın talimatları doğrultusunda durmadan yorulmadan 24 saat hizmete devam, öyle değil mi @fatihgurbuzfoca başkan..." 

GÜRBÜZ DE BAŞKAN BATUR'U DAVETİNE EKLEDİ

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Mesaj alındı başkanım. @kilicdarogluk genel başkanımızın talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Öyle değil mi @BASKANBATUR başkanım'" Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'u etiketledi.

BAŞKAN BATUR'DAN İDUĞ'A DAVET

Başkan Batur da, "Mesaj alındı Başkanım, Sadece maaşımızı değil biz bütün hayatımızı hemşehrilerimize adadık. Genel Başkanımız @kilicdarogluk'nın dediği gibi "Çünkü CHP halkın hep yanındır." Durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz ve kimse yatağa aç girmeyecek. Öyle değil mi 
@drmustafaidug35 '" diyerek Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'u davet etti.

İDUĞ TUGAY'I ETİKETLEDi

Başkan İduğ: "Başkanım mesajını aldım.Genel Başkanımız Sn. @kilicdarogluk talimatları doğrultusunda ülkemize yararlı olacak her kararı destekliyoruz.Maaşımı canım Bornova’m için bağışlıyorum ve gecegündüz demeden tüm ekibimle çalışmaya devam ediyoruz.Birlikte Başaracağız değil mi @drcemiltugay '"

BAŞKAN TUGAY DA AKSOY'U DAVET ETTİ

Başkan Tugay: "Başkanım mesajını aldım. Genel Başkanımız Sn @kilicdarogluk talimatları doğrultusunda ülkemize yararlı olacak her kararı destekliyor ve maaşımı Karşıyakamız için bağışlıyorum.Gece gündüz demeden tüm ekibimle çalışmaya devam ediyoruz .Birlikte başaracağız değil mi @SerdarAksoyCHP '"

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy: "Başkanım mesajını aldım. Genel Başkanımız Sn @kilicdarogluk talimatları doğrultusunda her kararı destekliyoruz. Maaşımı çok sevdiğim #Menemen’im için bağışlıyorum. Büyük bir özveriyle, azimle, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Öyle değil mi @chpaliengin Başkanım'"

Öte yandan kampanya başlamadan önce yazılı açıklama yapan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, maaşını belediyeye bağışladığını duyurmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.