Dolar 32,5901
%0.36
Euro 34,8646
%0.38
Altın 2.502,700
%0.73
Bist-100 9.684,00
%1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li başkanlar 4-5 Kasım'da İzmir'de!

CHP'li başkanlar 4-5 Kasım'da İzmir'de!

4-5 Kasım'da CHP'li belediye başkanları İzmir'de toplanıyor. Toplantının yeri için Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi öne çıktı.İki günlük toplantı maratonunun sadece bir günlük ayağına katılacak olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayrıca belediyenin açılışlarında yer alması planlanıyor. CHP'li belediye başkanları iki günlüğüne İzmir'de toplanıyor

  • Ege Postası
  • 26.10.2016 - 13:17

EGE POSTASI - CHP Genel Merkez Yerel Yönetimler Birimi tarafından ilki Mayıs ayında Ankara'da düzenlenen belediye başkanları toplantısının ikincisi İzmir'de düzenlenecek.

4-5 Kasım'da gerçekleşek toplantının yeri için Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi öne çıktı. 

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre iki gün sürecek toplantı maratonunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir günlük mesaisini İzmir'de geçirecek.

İl başkanlığı, son gelişinde 2. Bölge'de bir dizi açılış ve temel atma törenine katılan Kılıçdaroğlu'nun bu kez 1. Bölge'de kurdele kesmesini istiyor.

İl başkanlığı Genel Merkez'e talepleri iletti. Son dakika bir değişiklik olmazsa Kılıçdaroğlu belediye başkanları toplantısının dışında Buca, Narlıdere ve Güzelbahçe'de açılış törenlerine katılacak. 

Belediye başkanları toplantısında genel merkez tarafından hazırlanan raporlar ışığında, belediyelerin performans ölçümleri görüşülecek. Belediyelerin mali durumları da bir önceki dönemle karşılaştırmalı olarak değerlendirilecek. Belediyeler bu çerçevede kendi çalışmaları hakkında da bilgi verecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.