Dolar 32,4788
%-0.19
Euro 34,9214
%0.27
Altın 2.431,950
%0.36
Bist-100 9.792,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Başkandan Davutoğlu’na sürpriz ziyaret! 'Parlamenter sistemi isteyenlerin tamamı…'

CHP’li Başkandan Davutoğlu’na sürpriz ziyaret! 'Parlamenter sistemi isteyenlerin tamamı…'

Menemen Belediye Başkanı CHP’li Serdar Aksoy, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili Başkan Aksoy, “Genel başkanımızın bilgisi dahilinde bir nezaket ziyareti gerçekleştirdim. Menemen’e kendisine anlattım. Parlamenter sistemi isteyen herkesin blok şeklinde hareket etmesi gerekiyor” dedi. CHP’li Başkandan Davutoğlu’na sürpriz ziyaret!

  • Ege Postası
  • 16.09.2020 - 19:37

Menemen Belediye Başkanı CHP’li Serdar Aksoy, AK Parti’den ayrıldıktan sonra Gelecek Partisi’ni kuran Ahmet Davutoğlu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretle ilgili Başkan Aksoy, “Bu bir nezaket ziyareti. Genel başkanımızın bilgisi dahilinde oldu. Parlamenter sistemi isteyenlerin yan yana durması gerekiyor. Buna kim destek veriyorsa bir blok şeklinde hareket etmesi şart. Ortak olduğumuz nokta bu. Kendisine Menemen’de yaptıklarımızı anlattık. Genel siyaset konuştuk. Görüşlerimizi paylaştık. Cemil Meriç ismini verdiğimiz bir sosyoloji atölyemiz olduğunu anlattım. Memnun oldu. Burada bir konuşma yapmak istediğini ifade ettiler. Biz de davet ettik” dedi.   

Aksoy, Davutoğlu’na Menemen’in yoğurdunu, testisini ve Kubilay’ın küçük büstünü hediye etti. Başkan Aksoy sosyal medya hesabından ise, “Zarifliğinden ve misafirperverliğinden dolayı Sayın Ahmet Davutoğlu'na çok teşekkür ederiz” diye yazdı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.