Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Arslan: “Bu seçim çocuklarımızın geleceğinin seçimdir”

CHP’li Arslan: “Bu seçim çocuklarımızın geleceğinin seçimdir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ednan Arslan, bayramın son gününde de halkla bir araya geldi. CHP'li Arslan çalışmalarına Buca ve Torbalı'da devam etti

  • Ege Postası
  • 18.06.2018 - 10:39

Arslan, sırasıyla Buca Alevi İnanç derneğinin kahvaltısına, Buca Kaynaklar Mahallesi’nde Ordu Gürgentepeliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin pikniğine, Torbalı Yazıbaşı Mahallesi’nde Cumhuriyet Halk Partililerin Muharrem İnce için kendi imkânlarıyla düzenlemiş oldukları yemeğe katıldı,  vatandaşlarla bayramlaştı.

“BU SEÇİM ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİN SEÇİMİDİR”

Gürgentepelilerin pikniğinde konuşan Arslan, ulaşılması çok kolay bir kişi olduğunu belirterek, milletvekili seçildiğim takdirde her zaman vatandaşlarımızla bir arada olacağım dedi. 24 Haziran’ın kader seçimi olduğunu belirten Ednan Arslan; “Bu seçim çocuklarımızın geleceğinin seçimidir. Bizler belirli bir yaşa, bir noktaya geldik. Fakat geldiğimiz nokta o kadar problemli ki, ‘artık tamam’ diyoruz. Bu iktidarın değişmesi gerektiğini söylüyoruz. Tamam dememiz için çok neden var. Bizlere ‘Size neden oy verelim'’ diye soruyorlar. Hayat pahalılığı hepimizi etkiliyor. Kadınlarımız akşam eve gittiklerinde ne pişireceğini düşünüyorlar. Emeklilerimiz, işçilerimiz huzurlu değil. Aldıkları maaştan memnun değiller. Eğitim problemi ülkemizde son derece büyük. Ben devlet okullarında okudum. Bu devletin okullarında siyah önlük, beyaz yaka ile okuyabildik, mühendis olabildik. Ülkemiz öyle bir noktaya geldi ki; parası olan çocuğunu okutabilir, parası olan sağlık hizmeti alabilir, parası olanın bu ülkede yaşama hakkı var. Biz diyoruz ki; 80 milyonun yaşadığı 81 ilde, hepimize kardeşçe, birlik beraberlik içerisinde, refah içerisinde yaşayacağı bir ülke var. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, iktidarı da Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır” şeklinde konuştu.

YAZIBAŞI’DA MUHARREM İNCE İÇİN YEMEK

Ordu Gürgentepelilerin pikniğinin ardından, Torbalı Yazıbaşı Mahallesi’ne geçen Arslan, Yazıbaşı’da Cumhuriyet Halk Partililerin kendi imkânları ile Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için düzenledikleri yemeğe katıldı. Festival tadında geçen yemekte, CHP’li kadınlar Torbalı’ya özgü yöresel yemeklerle misafirleri ağırladılar.

Yemekten sonra Yazıbaşı’da, CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Sefer İpekli ve partililerle birlikte esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Arslan, esnafa Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı ve CHP İktidarında yapılacak olan esnaf ile ilgili projeleri anlattı, bayramlarını kutladı.

ARSLAN’DAN ÇOBANÇEŞMELİ SİS AİLESİNE ZİYARET

Bayramın 1. gününde Konak Ferahlı Mahallesi’nde Sevilen Ailesi’nin daveti üzerinde aileye ziyarette bulunan Arslan, bayramın son gününde Konak Çobançeşme Mahallesi’nde ikamet eden Sis ailesinin davetine karşılık bayramlaşmak üzere aileyi evlerinde ziyaret etti.  Sis ailesi fertleri ile bir süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Arslan, aileye davetleri ve ikramları için teşekkür ederek, Karabağlar’da ki Uzundere Rekreasyon Alanı’nda alan çalışması yapmak üzere evlerinden ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.