Dolar 32,4774
%0.5
Euro 35,0075
%-0.16
Altın 2.328,740
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Alper'den AK Partili Hızal'a 'Eylem' tepkisi: Oldu olacak...

CHP'li Alper'den AK Partili Hızal'a 'Eylem' tepkisi: Oldu olacak...

Kapatılan Özkanlar pazar yeri esnafının bugün yeniden sergilediği eyleme AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal'ın da katılmasına tepki gösteren CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper, "İlçe Başkanı eyleme katılıyor, vatandaş tepki gösteriyor Özgür Başkan, oldu olacak slogan at" dedi. CHP'li Alper'den AK Partili Hızal'a 'Eylem' tepkisi

  • Ege Postası
  • 17.09.2018 - 17:55

EGEPOSTASI - CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, AK Parti İlçe Başkanı Özgür Hızal'a, pazarcı eylemine destek vermesi nedeniyle tepki gösterdi. 

Kapatılan Özkanlar pazar yeri esnafının bugün yeniden sergilediği eyleme AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal'ın da katılmasına tepki gösteren CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "AKP ilçe Başkanı Özgür Hızal ve ekibi tam kadro eylem yapan pazarcıların arkasında eylem için destek vermişler. Vallahi eğer AKP’nin Bayraklı’da umudu pazarcı esnafına kalmışsa çok yazık" dedi. 

"Bayraklı sokaklarında olmayan sevgili mevkidaşım Özgür Hızal ne hikmetse Bayraklı esnafının pazar yeri için eylem yapan pazarcıların yanında saf turmuşlar" diyen Alper, açıklamalarını şöyle sürdürdü: 

"Keşke ilçe başkanımız vatandaşlarımız kadar duyarlı olup yaşananların sadece bir pazar sorunu olmadığını görseydi. Pazarcı eylem yapıyor, vatandaşımız tepki gösteriyor pazarcıya ama İlçe Başkanı, vatandaşı yok sayıyor, korsan eylem yapan pazarcılara destek veriyor. Korsan eyleme destek veren ilçe başkanı, oldu olacak onarla birlikte slogan atsalardı. Daha önce de ifade ettiğim gibi AK Partili yöneticiler pazarcıları kışkırtıyor demiştik. Bugün AKP’li İlçe Başkanı Hızal’ın yaptığı açıklama ile haklılığımızı ortaya koymuş oldu. Oysa yine aynı pazarcı esnafı yine aynı sorunları AKP İl Başkanı Aydın Şengül’e götürmüş ve deneyimli siyasetçi Şengül bu haksız eylemin bir parçası olmamıştı. Sevgili İlçe Başkanıma önerim İl Başkanı Aydın Şengül’den siyasi ders almasıdır. Öyle eylemlere katılarak ondan kedisine siyasi rant elde etmek için yapılan açıklamalar doğru değil, AKP’ye de bir tek kazancı olmaz. İlçe Başkanına da buradan ekmek çıkmaz. Benden söylemesi."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.