Dolar 32,4534
%0.02
Euro 34,7856
%0.19
Altın 2.477,720
%0.63
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Ağbaba: Buca adayı değiştirilerek yanlış bir iş yapıldı

CHP'li Ağbaba: Buca adayı değiştirilerek yanlış bir iş yapıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, partisinin İzmir'de Buca belediye başkan adayını değiştirmesiyle ilgili hiçbir ilgisisinin olmadığını söyledi. Ağbaba, "Maalesef yanlış bir iş yapılmıştır Buca adayı değiştirilerek. Ama seçime girerken bunu tartışmak doğru değildir" dedi. CHP'li Ağbaba'dan 'Buca adayı' çıkışı

  • Ege Postası
  • 08.03.2019 - 17:35

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'ni ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin gündeminde yerel seçim olduğunu hatırlatan Ağbaba, "Arkadaşlar biz kimseyle bir savaşa girmiyoruz. Bizim karşımızda bir düşman yok. Biz hangi siyasi partiden olursa olsun bütün vatandaşlarımızı kardeş görüyoruz. Savaş söylemiyle sokağa çıkanları, kutuplaştırmaya çalışanları da kınıyoruz. Kimle savaşıyoruz, düşman kim'" diye konuştu.

Ağbaba, yerel seçimlerde tüm vatandaşlardan oy beklediklerini dile getirerek partisinin oyunun artması için kendisinin de adaymış gibi çalıştığını aktardı.

Ağbaba, bir gazetecinin 'Belediye Meclis üyeleri içerisinde akraba ilişkiniz var mı'' sorusuna "Sosyal medyada geziyor. Bu tamamen partimizi yıpratmaya yönelik bir çalışmadır. Benim Türkiye'nin herhangi bir yerinde bir tane akrabam Belediye Meclis Üyeliği'ne aday değildir ve listelerin hiçbirinde yoktur, o yazılanların hepsi yalandır benimle ilgili" yanıtını verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, partisinin İzmir'in Buca ilçesi belediye başkan adayının değiştirilmesinin yanlış olduğunu söyledi. CHP, Buca'da ilk olarak belediye başkan adayı olarak Suat Nezir'i açıklamış daha sonra Nezir'in adaylığını geri çekerek Erhan Kılıç'ı aday göstermişti.

CHP'nin İzmir'de Buca belediye başkan adayının değiştirilmesine değinen Ağbaba, "Buca meselesinde benim dahilim yoktur. Buca adayının değiştirilmesi ile ilgili benim hiçbir ilgim yoktur. Ama bundan sonra da Buca'nın tartışılması doğru değildir. Maalesef yanlış bir iş yapılmıştır Buca adayı değiştirilerek. Açıkça söyleyeyim; yanlış bir iş yapılmıştır. Ama seçime girerken de bunu tartışmak doğru değildir. O haksızlık yapılan arkadaşımız da partimizde emeklerini görecektir mutlaka önümüzdeki dönemde. Siyaset uzun soluklu bir iştir. Onu da buradan belirtmek istiyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.