Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li adaydan kadınlara söz

CHP'li adaydan kadınlara söz

CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını açıklayan Sibel Sarpkaya, seçilmesi durumunda en büyük seçmen kitlelerinden biri olan kadınların sorunlarına daha fazla eğileceklerini, mağdur olan her kadınla birebir iletişim kurarak, yanlarında olacaklarını ve sorunlarının çözümü için tüm mekanizmaları harekete geçireceklerini söyledi. CHP'li adaydan kadınlara söz:

  • Ege Postası
  • 16.12.2017 - 11:49

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşmesi beklenen ve mevcut başkan Nurten Serhatbeyli’nin de yeniden aday olduğu kadın kolları kongresinde aday olan Sibel Sarpkaya, ilçe örgütünün kapılarını kadınlara sonuna kadar açacaklarını, kimsenin kendini dışlanmış ya da ötekileşmiş hissetmediği bir ilçe yönetimi anlayışı sergileyecekleri sözünü verdi.

KAPIDAN İÇERİ GİREN HER KADIN SEVGİ, SAYGI VE HÜRMET GÖRECEK

CHP Konak Kadın Kolları Başkan Adayı Sibel Sarpkaya, “Kapıdan içeri giren her kadın sevgi, saygı ve hürmet görecek. Tek bir kadının en küçük soruna dahi duyarsız kalmayacağız. Sadece sokakta değil evlere giderek kadınların sorunlarını yaşam alanlarında tespit edeceğiz ve birlikte çözüm arayacağız. Bir tek insani bile kaybetme lüksümüz yok. Konak büyük bir ilçe. Özellikle ilçenin çeperlerinde büyük zorluklar içerisinde yaşamaya çalışan kadın ve kız çocuklarımız var. Onların sesi olarak yanlarında duracağımıza, sorunlarının çözümü için parti olarak elimizden geleni yapıp gerekli durumda kamu mekanizmalarını da harekete geçireceğiz” diye konuştu.

KAPIMIZ BAŞTA ÜYELERİMİZ OLMAK ÜZERE HER KADINA SONUNA KADAR AÇIK OLACAK

“Eleştiren cümleler ve sloganlar yerine yapıcı öneriler sunmayı tercih ediyorum. Ahbap çavuş ilişkilerinden arınmış, halkla ve kadınlarla bütünleşmiş bir yönetim sergilenmesi gerektiğine inanıyorum. Tüm sol değerlere yakın parti ve oluşumlarla yakın işbirliği içinde, projeler üreten ve sorunları bilimsel yöntemlerle çözen, çözüm arayan bir kadın kolları yönetimi sergileyeceğiz” diyen CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Sibel Sarpkaya, “Partimiz CHP’yi yerelde ve genelde iktidara taşımanın en büyük gücü olan kadınlarımıza ve gençlerimize güveniyoruz. Ancak ilk kez oy kullanacak olan kadın ve gençlerimize ulaşmak başta olmak üzere her ilçemizdeki her kadına ulaşmak, yanında olmak şiarıyla her an sokakta, onların yaşam alanında olmalıyız. Özgür birey, örgütlü toplumu yaratmak için kadınlarımıza ulaşıp onlarla birlikte çalışacağız. Ayrıştıran değil birleştiren bir yönetim anlayışını hakim kılacağım. Partimizdeki seçim çalışmalarında emek veren her kadın üyemize de ulaşıp onların çalışmalarda daha aktif olmasını sağlayacak ve kapımızı sonuna kadar açık tutacağız. Bu kapıdan içeri giren her kadın gülerek ve şevkle çalışma duygusuyla çıkacak” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.