Dolar 32,5563
%0.13
Euro 34,8676
%0.59
Altın 2.427,860
%-0.21
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Aday Adayı Ethem İnal, emekli cephesinde

CHP'li Aday Adayı Ethem İnal, emekli cephesinde

Çalışmalarına ve ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Ethem İnal, Bornova DİSK Emekli– Sen’i ziyaret etti. Şube başkanı ve yöneticilerle buluştu. CHP'li Aday Adayı Ethem İnal, sendikacılarla buluştu

  • Ege Postası
  • 09.12.2018 - 12:49

Göreve geldiklerinde emeklilerin daha huzurlu ve refah bir yaşam sürmeleri için sorumluluk alacaklarını söyleyen İnal, “Açlık sınırının altında bir maaşa mahkum edilen emeklilerimiz için sosyal donatı alanları inşa edecek, yaşamsal ihtiyaçlarını giderme noktasında en büyük destekçilerinden biri olacağız” dedi.

Bornova’nın emekli kenti olduğunu ve Bornova Emekli – Sen Şubesi’ni yakından takip ettiğini söyleyerek sözlerine başlayan İnal, “Bornova Emekli – Sen Şubesi sadece emeklilerin sorunlarıyla değil halkın sorunlarıyla da yakından ilgilenen, toplumsal olaylara duyarsız kalmayan aktif bir sendika. Demokrasi mücadelesinden emekli olunmaz diyerek elini taşın altına koyanları, sorumluluk alanları, mücadelelerine devam edenleri canı gönülden kutluyorum. Sizler Türkiye’nin en ilerici hareketlerinden birisiniz. Örgütlü gücünüzle yerelde ve genelde daha nice ses getiren çalışmalara imza atacağınızdan şüphem yok” dedi.

"EN BÜYÜK ENGEL AKP"

Emeklilerin huzurlu bir yaşam sürmeleri için çalışacaklarını vurgulayarak sözlerine devam eden İnal, “Açlık sınırının altında bir maaşa mahkum edilen emeklilerimiz için sosyal donatı alanları inşa edecek, yaşamsal ihtiyaçlarını giderme noktasında en büyük destekçileri olacağız. Göreve geldiğimizde emeklilerimizin daha huzurlu ve refah bir yaşam sürmeleri için farkındalık yaratacağız. Emeklilik çalışmaya bağlı bir haktır ve emeklilik çalışma hakkının devamıdır. Ömürlerinin en güzel yıllarını çalışarak geçirmiş yurttaşlarımızın yaşlılıklarını refah içinde geçirmesi sağlamak devletin ve toplumun görevidir. Fakat Bugün AKP iktidarı emeklilerimizin huzurlu bir yaşam sürebilmelerinin önündeki en büyük engeldir. 12 Milyon emekli yurttaşımızın da, emeklilikte yaşa takılanlarında sorunlarıyla ilgilenen, çözüm önerileri ortaya koyan en önemli parti CHP’dir. Genel siyasette ortaya koyduğumuz yaklaşımı yerelde de sürdüreceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.