Dolar 32,6006
%0.27
Euro 34,7744
%0.32
Altın 2.413,640
%-0.79
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Kiraz'da İsmet Korkmaz bırakıyor! Yerine kim geçecek'

CHP Kiraz'da İsmet Korkmaz bırakıyor! Yerine kim geçecek'

CHP Kiraz’da yarın gerçekleştirilecek ilçe kongresi öncesi mevcut Başkan İsmet Korkmaz aday olmayacağını açıkladı. İlçe yönetiminin kongrede Korkmaz’ın yerine Yücel Çetinkaya isminde uzlaştığı öğrenildi. CHP İzmir'in efsane ismi bırakıyor

  • Ege Postası
  • 09.01.2020 - 17:35

EGEPOSTASI- CHP’de ilçe kongre süreci devam ediyor. Yarın Kiraz’da delegeler sandık başına gidecek. İlçede son dakika bir sürpriz olmazsa kongre tek adaylı gerçekleşecek. Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek kongre öncesi mevcut Başkan İsmet Korkmaz aday olmayacağını açıkladı. CHP’nin İzmir’deki sembol isimlerinden olan Korkmaz siyaseti bırakmayacağını açıklarken, tecrübelerini gençlere aktarmaya devam edeceğini belirtti. 32 yıl ilçe başkanlığı, 15 yıl il genel meclis üyeliği, 10 yıl belediye başkanlığı ve 1 dönem de belediye meclis üyeliği yapan Korkmaz yerini ise genç bir partiliye bırakacak.

Korkmaz, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri arasından Yücel Çetinkaya ile kongreye tek aday olarak gideceklerini belirtti. 

Korkmaz uzun süredir böyle bir düşüncesi olduğunu ifade ederek, “Ancak hayata geçirebildik. Bundan sonra parti içindeki genç arkadaşlara hem destek olacağım hem de tecrübelerimi aktaracağım. Partim nerede ihtiyaç duyarsa ben oradayım” dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.