Dolar 32,5158
%0.32
Euro 34,6028
%0.31
Altın 2.490,730
%0.3
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka harekete geçti! 'Beyaz Vagon' için kampanya

CHP Karşıyaka harekete geçti! 'Beyaz Vagon' için kampanya

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz ay içinde olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi nedeniyle kaldırılan Mustafa Kemal Atatürk’ün yurt içi gezilerinde kullandığı Beyaz Vagon’un Karşıyaka’da müze haline getirilmesi için imza kampanyası başlattı.

  • Ege Postası
  • 30.09.2020 - 10:48

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı M. Serdar Koç, konuyla ilgili olarak dün Alsancak Garı önünde, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, parti yöneticileri ve vatandaşlar ile birlikte basın açıklaması düzenlemişti. M. Serdar Koç partililer ile birlikte tarihi değerlere sahip çıkmak adına Beyaz Vagon’un; müze haline getirilerek vatandaşlara en iyi şekilde sunulması için CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı önünde “Milli Değerlere Sahip Çıkmayan, Geleceğine Sahip Çıkamaz” sloganıyla imza kampanyası başlattı ve herkesin bu anlamlı kampanyaya destek olmasını istedi.

“Milli Değerlere Sahip Çıkmayan, Geleceğine Sahip Çıkamaz”

“Biz Karşıyaka olarak tarihi değerimiz olan Beyaz Vagon’a talibiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün nice anılar biriktirdiği Beyaz Vagon’un her türlü bakımının yapılacağını, bu tarihi ve anlamlı görevin en içten duygularla en iyi şekilde yerine getirileceğini tüm İzmirlilere bildiriyoruz. "Beyaz Vagon” için Karşıyaka Belediye Başkanımız Sayın Dr. Cemil Tugay'a da verdikleri destek için teşekkür ediyorum.  “Milli Değerlere Sahip Çıkmayan, Geleceğine Sahip Çıkamaz” sloganıyla CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı olarak imza kampanyası başlatıyoruz. Hedefimiz başlangıçta iki bin imza. Yapmak istediğimiz; bu vagonu cam bir fanus içine alıp, önüne bir ekran koyarak, vagonun önemini anlatan yazılı ve görsel içerikleri halkımıza sunmak ve bu vagonu korunaklı bir açık hava müzesi haline getirmek. Karşıyaka'mızın tam kalbinde bulunan tarihi istasyon garının önüne Beyaz Vagon çok yakışacak. İzmirlileri, CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı önünde açacağımız standa destek vermeye çağırıyorum. Bugüne kadar değerlerine, emanetlerine sahip çıkan kentimiz bundan sonra da çıkmaya devam edecektir, buna tüm kalbim ile inanıyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.