Dolar 32,3413
%0.28
Euro 35,0987
%-0.07
Altın 2.310,120
%1.43
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka esnafa 17 maddelik çözüm önerisi broşürü dağıttı

CHP Karşıyaka esnafa 17 maddelik çözüm önerisi broşürü dağıttı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun korona virüs salgını nedeniyle zor durumda olan esnaflar için hazırladığı 17 maddelik çözüm önerisi broşürünü Karşıyakalı esnafa dağıttı.

  • Ege Postası
  • 13.10.2020 - 11:03

Çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 7 Ekim’de kamuoyuna duyurduğu 17 maddelik çözüm önerisi için dün saat 18.00’de 25 mahallede aynı anda harekete geçti. İlçe Başkanı M. Serdar Koç, Gençlik ve Kadın Kolları İlçe Örgütü ile birlikte 17 maddelik çözüm önerisinin yer aldığı broşürü esnafa dağıttı. Tek tek esnafı dinleyen Koç, ilçedeki tüm esnaflara birebir ziyarette bulunacaklarını belirtti. Göreve geldikleri ilk günden beri Karşıyakalıların mutluluğu için mücadele ettiklerini söyleyen Koç,  sorunların en kısa zamanda çözülmesi için çalışmalara başladıklarını dile getirdi.

“ESNAFIMIZIN HER ALANDA SÖZCÜSÜ OLMAYA SORUNLARINI DİLE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı olarak korona virüs döneminde esnafımızın çektiği sıkıntıları her alanda dile getirdik. Esnafımızdan gelen şikâyet ve talepleri değerlendirerek, çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalıştık. Her ne kadar orta ve büyük ölçekli işletmeler ekonomiye büyük katkı sağlıyor gibi gözükse de küçük esnaf, en az orta ve büyük ölçekli işletmeler kadar ekonominin önemli çarklarından bir tanesidir. Bu düşünceyle bugün de Karşıyakalı esnaf kardeşlerime Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile 17 maddelik çözüm önerisi broşürünü dağıttık. Maddeler ile ilgili bilgiler verdik. Korona virüs ile yaşamaya çalıştığımız şu dönemde hükümet, esnafı sahipsiz bıraktı. CHP İlçe Başkanlığı ve Karşıyaka Belediyesi ise dar gelirlinin sesi, esnafın dili, işçinin alın teri olmaya devam ediyor.  Biz CHP Karşıyaka Örgütü olarak esnafımızın her alanda sözcüsü olmaya, onların sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz.” dedi. Haberleşme, toplanma, planlama ve sahaya inme eylemlerini bir saat gibi kısa süre içinde tamamlayarak, 25 mahallede eş zamanlı esnaf ile buluştuklarını söyleyen Koç, “Bu örgütlenme modelinin tüm Türkiye’ye örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.