Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da Serdar Koç dönemi başladı

CHP Karşıyaka'da Serdar Koç dönemi başladı

Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan Karşıyaka İlçe Kongresi’nden zaferle çıkan Sedar Koç mazbatasınını aldı, CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreni sonrası Karşıyaka Anayasa Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak görevine başladı. Koç “ Bizim bir tek rengimizi var o da birlik beraberlik, onun haricinde başka bir rengimiz yok bizim” söylemi dikkatlerden kaçmadı. CHP Karşıyaka'da Serdar Koç dönemi başladı

  • Ege Postası
  • 22.01.2020 - 15:22

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - CHP’nin İzmir’de ilçe kongrelerinde tartışmalara en çok konu olan ilçe Karşıyaka’da seçimden Serdar Yavaşoğlu’nu 256’ya karşı 133 oyla yenerek ilçe başkanı seçilen Serdar Koç’un ilçe başkanlığı resmen başladı.

CHP’li Serdar Koç önce Karşıyaka İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Daha sonra ilçe başkanlığına geçen Koç’u Uğur Yıldırım karşıladı.



Toplantı salonunda gerçekleşen devir teslim töreni sonrası halef-selef başkanlar birlikte Karşıyaka Anayasa Meydanı’ndaki Atatürk Heykeli’ne çelenk koydu. Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen çelenk koymada ve ilçe başkanlığında çoşku büyük oldu.



‘BİZİM TEK RENGİMİZ VAR O DA BİRLİK BERABERLİK’

Devir teslim töreninde konuşan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç “Karşıyaka ilçe başkanlığı çok onurlu ve önemli bir görevdir. İki dönem seçilerek ilçe başkanlığı yapmış Uğur Yıldırım’ın bıraktığı emaneti  sonuna kadar daha iyi şekle sokmak için mücadele edeceğim. Bıraktığı her şeyi daha iyi hale getireceğim. Şuna emin olun ki partimizi iktidara taşımak için bütün mücadeleyi birlik beraberlik içinde çalışacağız. Söz veriyorum bu kapılar sonuna kadar açık olacak. Bu kapılar içinde CHP’yi iktidara taşıyacak siyaseti yapacağız. İktidar mücadelesini sonuna kadar kardeşçe, dostça ve arkadaşça birliktelik içinde vereceğiz. İki kez seçilerek bu görevi yapan Uğur Yıldırım’a çok teşekkür ederim. Önümüzdeki süreçte kendisinin tecrübelerinden faydalanacağımıza da söz veriyorum. Hayırlısı olsun arkadaşlar. Bizim bir tek rengimizi var o da birlik beraberlik, onun haricinde başka bir rengimiz yok bizim” diye konuştu.


Aday olmayarak yarışa girmeyen CHP Karşıyaka eski İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ise “Benim yaşadıklarımı Serdar Başkanımın yaşamaması için iki yıl boyunca yaptığı her eylemde yanında olacağımın sözünü veriyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.