Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da Mavi listenin adayı Serdar Koç yola çıktı

CHP Karşıyaka'da Mavi listenin adayı Serdar Koç yola çıktı

CHP Karşıyaka'da 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek ilçe kongresi öncesi, İzmir geneli muhalif Mavi listenin adayı Serdar Koç adaylığını resmen açıkladı. Koç, "Hiçbir grup, klik, dar ekip ve kurumun adayı değilim" dedi. 'Hiçbir grup, klik, dar ekip ve kurumun adayı değilim'

  • Ege Postası
  • 03.01.2020 - 16:35

EGEPOSTASI- CHP Karşıyaka'da delege seçimlerinde büyük bir başarı elde eden Mavi Liste Platformunun ilçe başkan adayı Serdar Koç ilçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını kamuoyuyla paylaştı. 

18 Ocak'ta yapılacak CHP Karşıyaka Olağan İlçe Kongresi'nde aday olduğunu açıklayan Koç, "Hiçbir grup, klik, dar ekip ve kurumun adayı değilim." ifadelerini kullandı.

Koç, "31 Mart yerel seçimleriyle birlikte halkımızın ve örgütümüzün tükenmek üzere olan umutları yeniden yeşerdi. Nüfusumuzun yüzde 67’si ve ekonominin yaklaşık yüzde 70’i CHP’li belediyeler tarafından yönetilmekte ve icraatları göğsümüzü kabartmaktadır. Elbette ki, yerel iktidarın ardından yıllardır hasretini çektiğimiz genel iktidarı sağlamak için, her bir üyemize tarihi sorumluluk düşmektedir. Partimizin iktidarını sağlamak için en önmeli koşul; parti içi demokrasinin sağlanması ve örgütümüze benimsetilmesidir." dedi.

Koç, "Karşıyaka İlçe Başkanlığı; Felsefi tartışmaların yapıldığı, etkili ve demokratik muhalefet eylemlerinin organize edildiği, siyaset üretim merkezi haline getirmek için, her üyemizin birikim ve tecrübesine ihtiyacımız olacaktır. Genel iktidara yürürken, partimizin insan kaynağından yararlanmasını sağlamak, partimize en büyük himzetimiz olacaktır. Şu ilçe kapısı herkese açık olacaktır. Teveccühünüzle ilçe başkanı seçildiği takdirde, gereken sürede ilçe başkanlığında olacağım. Hiçbir grup, klik, dar ekip ve kurumun adayı değilim." dedi.

Koç, "Kurumlarımızı yok eden, yok edemediğini talan eden, kirli ellere karşı mücadele edecek, ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunları bozacak bir gücün, ana bileşenlerinden biri olacak CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na adayım. Gelecek nesillere demokratik hukuk devletini miras bırakacağımız işleri başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Öte yandan eski meclis üyesi Serdar Yavaşoğlu yarın adaylığını açıklayacak ve kongrede Serdar Koç'a rakip olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.