Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da Mavi listenin adayı belli oldu!

CHP Karşıyaka'da Mavi listenin adayı belli oldu!

CHP Karşıyaka'da 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek ilçe kongresi öncesi, İzmir geneli muhalif Mavi listenin adayı belli oldu. İlçedeki kanaat önderleri dün bir araya gelirken, aday olarak Serdar Koç isminde uzlaştılar. Koç'un adaylığını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi. Öte yandan eski meclis üyesi Serdar Yavaşoğlu'nun da adaylığını açıklayacağı ifade ediliyor. CHP Karşıyaka'da kongre hareketliliği

  • Ege Postası
  • 29.12.2019 - 13:07

EGEPOSTASI-CHP Karşıyaka'da delege seçimlerinde büyük bir başarı elde eden Mavi liste platformunun ilçe başkan adayının kim olacağı sorusu yanıtını buldu.

CHP'de kongre süresi tüm hızıyla sürerken, yaklaşık 20 ilçede başkanlar seçildi. CHP'de süreç beklenin aksine sakin geçerken, Karşıyaka en çok merak edilen ilçelerden biri oldu. Mevcut İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'ın aday olmayacağı Karşıyaka'da 18 Ocak'ta kurulacak sandık öncesi İzmir geneli muhalif Mavi liste platformunun adayı belirlendi.

Dün bir araya gelen mahalle temsilcilerinin yaptıkları değerlendirmeler sonrası ilçe başkan adayı olarak Serdar Koç isminde uzlaştıkları öğrenildi.

Serdar Koç'u Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu da destekliyor.

Son dakika bir sürpriz olmazsa Koç adaylığını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacak.

YAVAŞOĞLU DA ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

Öte yandan eski meclis üyesi Serdar Yavaşoğlu'nun da adaylığını açıklayacağı ifade ediliyor. Yavaşoğlu'nun ilçe binasında gerçekleştireceği toplantıyla adaylığını duyurması bekleniyor.

Koç ve Yavaşoğlu, Mavişehir Mahallesi delege seçimlerinde de yarışmış, seçimi tek oy farkla Koç'un listesi kazanmıştı. Ancak listede bazı isimlerin üzerinin çizilmesi nedeniyle Yavaşoğlu da delege seçilmişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.