Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da istifa depremi

CHP Karşıyaka'da istifa depremi

Karşıyaka CHP bir istifa haberiyle daha sarsıldı. Geçen hafta CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'a karşı bayrak açan altı ilçe yönetim kurulu üyesinin istifasının ardından, şimdi de CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ermeş ve 14 yönetim kurulu üyesi görevi bıraktı. Başkan ve 14 yönetici görevi bıraktı

  • Ege Postası
  • 01.07.2019 - 18:12

EGEPOSTASI - CHP Karşıyaka'da sular durulmuyor. Geçen hafta İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'ı devirmek için imza hareketi başlatan gruptan altı başkan yardımcısının görevi bırakmasının ardından, şimdi de İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ermeş ve 14 yönetim kurulu üyesi istifa etti.

CHP İzmir İl Gençlik Örgütü Başkanı Ozan Uyan’ın Karşıyaka Gençlik Kolları İlçe Başkanı Uğur Ermeş’i geçtiğimiz günlerde görevden alacağı iddiaları kulislerde konuşulurken, bugün sürpriz bir gelişme yaşandı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ermeş, görevden alınmadı, ancak istifa ettiğini açıkladı. Görevlerini bırakan Ermeş ve yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları açıklamada, yorucu ve yıpratıcı bir sürecin ardından daha enerjik bir yapının oluşmasının yolunu açabilmek amacıyla istifa ettiklerini duyurdu. Gençlerin açıklaması şöyle: 

"2017 Aralık ayından beri onurla ve gururla partimizin bizlere verdiği en yüce görevlerden bir tanesini üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirerek ifa ettik.

Bu süreç boyunca bir genel seçim, bir yerel seçim ve onlarca basın açıklaması etkinlikler gerçekleştirdik.partimizin kalesi olan Karşıyaka'mızda Gecemizi gündüzümüze katarak  tek bir umudumuz olan 6 oklu onurlu bayrağımızı göklerde dalgalandırmak adına emek mücadelemizden bir adım dahi geri atmadık.

Bugün oluşan koşullar gereği sürecin bizler için yorucu ve ve yıpratıcı geçmesinden dolayı enerjik ve daha dinamik bir yapı oluşabilmesi için CHP Karşıyaka gençlik kolları yönetim kurulunun bütün bireyleri olarak görevlerimizden istifa ettiğimizi kamuoyuna duyururuz.

Bizler bu partinin evlatlarıyız bu partinin her kademesinde emek verdik ve emek vermeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugünde Cumhuriyet Halk partimizin genelde iktidarı için çalışmaya devam edeceğiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.